Neophema werkgroep
Image default
Zorg

Werken in de zon?

Wil jij werken in de zon? Dat kan! In verschillende Zuid-Europese landen en op de ABC-eilanden zijn genoeg banen te vinden. Het voordeel van deze plekken is dat er bijna altijd de zon schijnt. Daarnaast werk je op een plek waar je altijd kunt genieten van de mooiste landschappen. Het is eigenlijk werken op je vakantieadres. Elke ochtend wanneer je opstaat zie je weer die mooie zonsopgang vanuit de zee of juist tussen de bergen. Dat maakt je leven al een stuk beter. Gecombineerd met het lekkere weer kun jij dus altijd genieten van het leven terwijl je werkt.

Werken in Bonaire

Een van de ABC-eilanden is Bonaire. Op dit eiland is men opzoek naar zorgprofessionals die willen helpen om mensen te verzorgen en te voorzien van de juiste medische inspanningen. Zelfs als je nog niet in de zorg werkt kan het een prima optie zijn om als zorgprofessional te gaan werken in Bonaire. Je kunt je heel eenvoudig laten omscholen waardoor gewoon aan de slag kunt gaan. In Nederland zijn er diverse instellingen die hierin faciliteren. Na je werkdag kun je dan genieten van de heerlijke stranden en natuurlijk het koele zeewater. Wat wil je nog meer?

Werken in Spanje

Naast Bonaire kun je er ook voor kiezen om aan de slag te gaan in Spanje. Tijdens de zomer bezoeken Nederlanders massaal Spanje. Van jong tot oud geniet van dit heerlijke vakantieland. Dit betekent dat er veel werk is waar het spreken van de Nederlandse taal een pré is. Denk bijvoorbeeld maar eens aan banen als excursieleider of barman/-vrouw. Kortom, is Spanje kun je in zomer lekker aan de slag gaan en daarnaast geniet van het mooie weer, de cultuur en een frisse duik in het zeewater. Echt genieten alsof je op vakantie bent!

https://healthz.eu/werken-op-bonaire/

Gerelateerde artikelen

Verzorgende ig vacature