Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Heerlijk eten voor een bescheiden prijs in een restaurant in Hoeven

In Mythos, een Grieks restaurant in Hoeven, staan ze op een mooi fresco op de muur: de Griekse goden. Volgens de Griekse mythologie zijn de goden goed in veel verschillende dingen en daar vallen eten en genieten ook onder. Godenspijzen eten zij, exclusieve gerechten die onvoorstelbaar lekker zijn. Onder het genot van veel wijn en mooie muziek natuurlijk, in goed gezelschap. Wilt u zich ook eens op de Olympus, de thuisberg van de goden, wanen, gewoon in een restaurant in Hoeven? Bezoek dan eens Mythos. Hier geniet u voor een bescheiden prijs van het beste van de Griekse keuken.

Uitgebreide menukaart met heerlijke gerechten uit de Griekse keuken

Restaurant Mythos heeft een uitgebreide kaart met de lekkerste Griekse gerechten. Van de grill of uit de oven, met vlees, vis of groenten. U kiest uit diverse traditionele gerechten die al eeuwen tijdens feestmalen en partijen worden genuttigd. Maar ook andere gerechten waar iets bijzonders van is gemaakt. Welk gerecht u ook kiest, u zult zeker genieten van het lekkerste uit de Griekse keuken. In het restaurant te Hoeven ervaart u een fijne avond vol heerlijk eten en een prettige sfeer, zonder er de hoofdprijs voor te hoeven betalen. Even naar Griekenland, maar dan gewoon in Brabant.

Op zijn Grieks genieten

Wat kunt u bestellen om u echt eens als een mythische held aan tafel van een feestmaal te voelen? Wat dacht u van gevulde wijnbladeren als voorgerecht, alsof god van de wijn Dionysos zelf aanwezig is. Met als hoofdgerecht een van de schotels van dit restaurant in Hoeven die vernoemd zijn naar Griekse godinnen. Die van Artemis, godin van de jacht of Aphrodite, godin van de liefde. Beide met Gyros en ander heerlijk vlees. En wat u erbij drinkt is de wijn die de oude Grieken ook al dronken, nog steeds gemaakt in Griekenland. Dat wordt genieten zoals de rijken dat deden in het oude Griekenland, maar dan tegen een betaalbare prijs.