Neophema werkgroep
Image default
Sport

Vind de perfecte racefiets in deze fietsenwinkel nabij Purmerend

Konijn Cycling is een fietsenwinkel in regio Purmerend die gespecialiseerd is in racefietsen, accessoires en toebehoren. Wat voor soort racefiets je ook zoekt, de kans is groot dat je deze hier vindt. Ze zijn gevestigd in Hoorn en vanuit daar hebben ze al vele fietsliefhebbers blij gemaakt met de perfecte fiets. Ze hebben niet alleen een ruim aanbod, maar helpen ook graag mee met het vinden van een geschikte racefiets. Door hun jarenlange ervaring hebben ze veel kennis en expertise, waardoor ze je graag voorzien van advies op maat. Uiteraard staan jouw wensen hierbij centraal.

Keuze uit veel verschillende soorten racefietsen

Wanneer je langsgaat bij deze fietsenwinkel nabij Purmerend vind je verschillende soorten racefietsen. Zo vind je fietsen van diverse bekende en minder bekende merken. Denk hierbij aan Specialized, Bianchi, Garmin en Sportful. Daarnaast heb je de keuze uit verschillende afmetingen en kleuren. Weet je niet goed welk soort racefiets bij jou past? Dan helpen de specialisten van Konijn Cycling in Hoorn je graag. In hun winkel bewonder je de fietsen met eigen ogen en kun je proefrondjes maken. Ook wanneer je op zoek bent naar mountainbikes en hybride sportfietsen kun je bij deze fietsenwinkel terecht. Ze bieden daarnaast zowel nieuwe als tweedehands modellen aan. Wanneer je niet de hoofdprijs wilt betalen, maar wel verzekerd wilt zijn van een goede fiets, kun je kiezen voor een occasion model.

Profiteer van kwaliteit en uitstekende service

Wat voor soort racefiets je ook gaat kopen, bij deze fietsenwinkel nabij Purmerend profiteer je altijd van goede kwaliteit en service. Ze zetten net dat stapje extra om jou aan de perfecte racefiets te helpen. Ga direct langs in de winkel of neem bij vragen eerst contact op. De experts van Konijn Cycling beantwoorden je vragen graag en voorzien je van advies op maat. Je bereikt hen via de contactgegevens op hun website.

https://www.konijncycling.nl/