Neophema werkgroep
Image default
Sport

Goede voeding voor betere prestaties

De professionele sportdiëtist Haarlem is ervoor sport die een doel hebben in de sport. Uiteraard is veel trainen het belangrijkste bij het beter worden in de sport die je doet. Maar vergis je niet ook voeding is een belangrijk onderdeel bij het sneller halen van je doelen. Doordat je voeding aanpast op de spieren die je wil trainen, die er op zijn beurt weer voor moeten zorgen dat jij beter wordt in de sport die je nu uitoefent. Dit kan nog best lastig zijn als je er niet zoveel verstand van hebt, en voor die mensen is er een sportdiëtist. Dus mocht je geïnteresseerd zijn en denk je dat dit wat voor jou is bel dan gerust voor de mogelijkheden. 

Wat doet een sportdiëtist 

Een sportdiëtist helpt jou bij het samenstellen van het juiste voedingsschema, die jou gaat helpen bij de sport waarin je beter wilt worden. Hierbij wordt erg gekeken naar je huidige voedingspatroon en het budget wat je hebt voor je voeding. We snappen dat een aangepast eetpatroon soms flink in de cijfers kan gaan lopen, gezond eten is nou eenmaal duur. En daarom zullen wij altijd kijken naar goedkopere optie die je hetzelfde resultaat geven. En is er altijd ruimte voor ongezonde dingen in het schema, omdat je niet alleen maar gezond hoeft te eten. En het natuurlijk ook leuk moet blijven. 

Wat doet de juiste voeding voor jouw? 

Voeding is erg belangrijk voor het herstel van spieren, helemaal als je vaak traint of sport. De juiste voeding zorgt voor een snel herstel van de spieren, en zo kun je dus ook de dag erna alweer trainen omdat je spieren voldoende zijn herstelt. En is het belangrijk dat je het op de juiste momenten de beste voeding eet. En is eetschema erg handig om ervoor te zorgen dat je dit ook hanteert. En hoef je nooit te bedenken wat je gaat eten.