Neophema werkgroep
Image default
Sport

Gebruik jij na het sporten al een goede recovery shake?

Steeds meer mensen bezoeken de sportschool om in conditie te komen of te blijven, en gebruiken een recovery shake na de training. Dat laatste is erg belangrijk, want hiermee help je je lichaam bij het herstel van je spieren. Die raken namelijk beschadigd door de inspanning. Dat is niet schokkend, dat is een normaal proces. Maar je moet ze wel de gelegenheid geven om te herstellen. Dat doe je door direct na je training een recovery shake te nemen. Deze bevat de juiste bouwstoffen om je spieren optimaal te ondersteunen bij het herstel.

Een recovery shake is lekker en gezond

Een shake drinken om je spieren te laten herstellen is niet alleen gezond maar ook lekker. De recovery shakes van S2 Sportvoeding zijn verkrijgbaar in drie heerlijke smaken. Je kunt dus ook nog afwisselen tussen cappuccino, choco en vanille. Je maakt de poedervormige shake aan met melk. Je kunt daarbij ook kiezen voor magere melk of voor sojamelk als je koemelk om wat voor reden dan ook niet wilt drinken. De shake is koud natuurlijk het lekkerst. Je kunt hem meenemen naar de sportschool in een bidon met dubbele wand, hierin blijft je drankje lekker lang koel. Neem je shake direct na afloop van je training voor het beste resultaat.

Online sportdrankjes bestellen is makkelijk en voordelig

Je kunt jouw recovery shake nu ook heel gemakkelijk online bestellen. Dat is ook vaak nog voordeliger dan in een fysieke winkel. Zo heb je altijd poeder op voorraad om op ieder gewenst moment een shake te kunnen maken om je spieren snel te laten herstellen na een forse inspanning. Niet alleen als je getraind hebt in de sportschool, ook na een middag stevig doorwerken in de tuin of na het klussen is zo’n heerlijke shake meer dan welkom. En het is niet alleen lekker, maar ook nog eens erg gezond. Zo sla je dus twee vliegen in één klap.  

https://www.s2sportvoeding.nl/