Neophema werkgroep
Image default
Horeca

Een display koelkast is niet alleen geschikt voor drankjes

Een display koelkast is een koelkast met doorzichtige deuren. U kunt dus ook zien wat erin staat als de koelkast gesloten is. Dergelijke koelkasten worden onder andere gebruikt in supermarkten en andere winkels waar gekoelde producten worden verkocht. Maar de display koelkast is ook prima geschikt voor een horecagelegenheid waar producten ‘to go’ worden verkocht of waar de klant zijn drankje zelf mag pakken en bij de kassa kan afrekenen. Maar wist u dat u een display koelkast ook kunt gebruiken voor andere gekoelde producten? Denk aan eenpersoonsbekers yoghurt voor bij het ontbijt in uw hotel. Of versbereide broodjes, zelfgemaakte smoothies of gerechten met rauwkost. Er zijn talloze mogelijkheden.

Presenteer uw zoete en hartige lekkernijen professioneel

Wilt u uw zoete traktaties zoals gebakjes, punten, broodjes of koekjes op een professionele manier presenteren? Kies dan voor een gebaksvitrine. Hierin kunt u de levensmiddelen hygiënisch plaatsen terwijl ze toch goed te zien zijn voor de klant. Die kan daardoor gemakkelijk zijn keuze maken. Maar natuurlijk leent de gebaksvitrine zich ook prima voor hartige snacks zoals saucijzenbroodjes of kaasbroodjes. Hier kunt u ze gekoeld bewaren en, als een klant erom vraagt, opwarmen in bijvoorbeeld de heteluchtoven. Er zijn overigens ook vitrines voor warme gerechten. Deze kunt u in combinatie met een vitrine voor gebak gebruiken.

Koop uw bedrijfsinrichting uitsluitend bij de vakman

Als u op zoek bent naar een professionele display koelkast, kijk dan eens naar het aanbod bij Koopsretail. Deze koelkasten zijn in verschillende formaten en diverse uitvoeringen leverbaar. U kiest het model afhankelijk van uw behoefte en de beschikbare ruimte. Datzelfde geldt voor de gebaksvitrine. Ook die kunt u in de webshop van Koopsretail vinden. Bekijk de modellen en let bij het maken van uw keuze goed op de afmetingen. Levering van uw bestelling gebeurt altijd in overleg. Gaat u binnenkort een nieuwe winkel of horecazaak openen? Bestel dan uw inventaris op voorhand al. U weet dan zeker dat alles op tijd geleverd zal worden.