Neophema werkgroep
Image default
Woning en Tuin

Heb je een slotenmaker nodig in regio Utrecht?

Slotenmakersnel heeft een spoed slotenservice. Deze slotenservice bieden ze zowel op doordeweeks dagen als in weekenden. De slotenmaker is dag en nacht bereikbaar. Kies jij voor de service van slotenmakersnel?

Slotenmakersnel

Heb jij moeilijkheden bij het naar binnen gaan van je huis of bedrijfspand? Dan kun je meteen rekenen op de service van slotenmakersnel. De slotenmaker is binnen een half uur op de locatie en je wordt meteen geholpen om weer zonder problemen je huis of bedrijfspand te kunnen betreden. De problemen van het slot worden meteen verholpen. Hierbij moet je denken aan sloten die kapot zijn en aan vervanging toe zijn door problemen met het hangwerk en sluitwerk. Of een sleutel die afgebroken is.

Ook kan Slotenmaker Utrecht kwalitatieve sloten en een alarmsysteem plaatsen. Deze slotenmaker is de juiste partij. Met hun service staan ze 7 dagen per week en 24 uur per dag voor je klaar. Je wordt altijd geholpen met de beste service.

De diensten van de slotenmaker

Bij slotenmakersnel werken de beste monteurs. De monteurs met de meeste ervaring. De slotenmaker is werkzaam in heel Nederland. Je hebt de garantie dat de problemen met je hang- en sluitwerk snel en professioneel opgelost wordt. Gewoon de service die nodig is. Je komt achteraf niet voor vervelende misverstanden te staan.

De sloten vervangen

Bij slotenmaker Utrecht zit je goed als er sloten vervangen moeten worden of bij problemen met sloten. Ze hebben een team zeer professionele slotenmakers. Door het grote team is het altijd mogelijk om snel voor je klaar te staan als de sloten vervangen moeten worden. In de complete service is het, als je dat wilt, ook mogelijk om advies over inbraakpreventie te krijgen. Er kunnen verschillende redenen zijn die het raadzaam maken om de sloten door een betrouwbare slotenmaker te laten vervangen. Dit kan zijn wanneer er is ingebroken. Ook als de sloten erg oud zijn en/of kapot.

Inbraak

Na een inbraak is het zeer belangrijk om de sloten te laten vervangen. Vooral als de cilinders beschadigd zijn. Schade aan een slot is niet altijd meteen zichtbaar. Door meerdere inbraaktechnieken kan er schade aan de sloten ontstaan. Dit gebeurt bijvoorbeeld bij lockpicken en kerntrekken. Dan wordt er ontzettend veel kracht gezet op de cilinders van de sloten. Als dit gebeurd is dan moet het slot altijd vervangen worden. Het is verstandig dat je dit laat doen door een bedrijf dat een PKVW-erkenning heeft.

Slotenmaker Utrecht heeft als specialisatie het vervangen van alle soorten sloten. Dit kunnen ze doen als er ingebroken is of na een poging tot inbreken. Als het noodzakelijk is, kunnen de monteurs binnen 20 minuten op de locatie aanwezig zijn.

Verhuizing

Ook na een verhuizing kun je beter de sloten laten vervangen. De vorige bewoners kunnen altijd sleutels aan andere mensen hebben gegeven. Deze sleutels worden vaak niet teruggegeven. Om misverstanden en ongewenste bezoekers of in het ergste geval een inbraak te voorkomen, doe je er goed aan om de sloten te laten vervangen in het geval van een verhuizing.