Neophema werkgroep
Image default
Recreation / Pets

Daarom kiezen voor Park Sleep Fly Schiphol

Om hun klanten beter van dienst te zijn heeft Schiphol een samen werking met zowel parkeer bedrijven en hotels. Park sleep en fly is zo een samenwerking waarbij je gratis kan parkeren bij Schiphol wanneer je bij een van hun hotels blijft overnachten.

Voor mensen die ver wonen en de volgende dag via Schiphol moeten afreizen is deze samenwerking gewoon geweldig. Een nacht voor je vlucht kun je heerlijk uitrusten in een van de hotels die een park sleep fly optie hebben . Natuurlijk heb je jou hotel vooraf online geboekt. Je auto blijft dan veilig geparkeerd bij het hotel totdat jij terug komt van je reis.

u vraagt zich nu zeker af hoe kom ik dan aan op het vertrekhal? En hoe kom ik terug in het hotel om mijn auto af te halen? Zowel voor heen en terug reis biedt het hotel een shuttle service aan haar gasten. Met een shuttle service wordt ze bij jou vertrekhal afgezet en weer afgehaald bij aankomst. De medewerkers zorgen ervoor dat je bagage veilig in en uit geladen wordt.

Wanneer u kiest voor een park sleep fly kunt u voor ongeveer 20 dagen gratis parkeren en u kunt ook kiezen om voor en voordelig tarief te parkeren bij Schiphol.

De voordelen van park sleep en fly parkeren zijn te veel om op te noemen. Maar het belangrijkste voordeel is dat je uitgerust op reis kan gaan, heel wat tijd kan besparen en je vlucht niet kan missen.

http://www.goedkoopparkerenschiphol.eu/park-sleep-and-fly/