Neophema werkgroep
Image default
Financieel

Hoe ETEREUM te kopen en verkopen

Als u op zoek bent naar betrokken bij het kopen en verkopen van ethische grootboektokens, dan wilt u vertrouwd maken met hoe de koop en verkoop van ethisch grootboek kan worden bereikt. Er zijn verschillende methoden die kunnen worden gebruikt om dit doel te bereiken. Elke methode heeft voor- en nadelen. De twee hoofdmanieren om een ethische valuta te verkopen, is door wat bekend staat als een USD tot ether. Deze methode om te kopen en verkopen is alleen effectief voor Ethical Ledger Tokens die zijn gekocht in wat bekend staat als de Dollar van de Verenigde Staten.

 

Een andere manier om E-ethereum te kopen en verkopen is door wat bekend staat als de ether van de lokale valutasmethode. Om dit doel te bereiken, moet u een account openen met een uitwisseling zoals de Ethfinex of de USDT. Met deze uitwisselingen kunt u overal ter wereld Ethibles kopen voor de uitwisseling van uw inheemse valuta. Om dit te doen, moet u eerst een account met de Ethrex of de USDT openen.

 

Een derde manier om Ethereal te kopen en verkopen is door wat de ether wordt genoemd naar Meta Token-methode. Dit is niet eigenlijk een methode om Ethiotics te kopen en te verkopen, maar in plaats daarvan een manier om meta-tokens (de tokens die de ethervaluta vertegenwoordigen) om te zetten in de werkelijke ethicoins waarvoor u zult handelen. Het meta-token zelf wordt niet gewaardeerd in en van zichzelf. Het is slechts een basispaar gemaakt door de Ethfinex met het oog op het faciliteren van transacties tussen kopers en verkopers van ethische ledgerachtige tokens.

 

Nadat u een voldoende hoeveelheid ethische grootboektokens hebt gekocht van de verkoop van een andere bron, moet u een account openen met uw gekozen Ethfinex of USDT-uitwisseling. Je zult dan voltooien wat een bitfinex-transactie wordt genoemd, wat betekent dat je honderd en achtentachtig eenheden van het meta-token kunt kopen met je lokale valuta. U zult deze hoeveelheid meta-valuta vervolgens omzetten in de werkelijke ERC20-activa (die in principe een uitwisselbare virtuele valuta is die kan worden geprogrammeerd in een smartcontract) bij de huidige wisselkoers van de Ethfinex.

Dit is hoe je etherische portemonnee met fondsen kunt kopen.

 

Eén ding dat belangrijk is om te onthouden wanneer u leert hoe u ethers kunt kopen, is dat ethervaluta nooit de waarde zal verliezen. Dit komt omdat ethers intrinsiek op prijs gebaseerde tokens zijn. Daarom, als u van plan bent om in ethiek te beleggen, wilt u een lange termijn denken en in grote hoeveelheden kopen. Om dat te doen, moet u al jaren uw investering vasthouden en genieten van de beveiliging van een gestage stroom van contant geld, of investeert met behulp van een geautomatiseerde handelsrobot. Beide methoden zijn zeer veilige manieren om ethers te kopen voor gebruik op lange termijn en zijn beide zeer gemakkelijk te leren.

 

Als je gewoon op zoek bent naar een snelle methode van hoe je kunt kopen, zijn er een paar verschillende routes die je kunt nemen. Ten eerste kunt u een van de verschillende online makelaars doorlopen die bankpassen of zelfs een vooraf gefinancierde debetkaart aanbieden. Deze kaarten zijn zeer eenvoudig om goedgekeurd te worden, en u kunt bijna onmiddellijk beginnen met het verzenden en ontvangen van brieven. De keerzijde van deze rekeningen is het gebrek aan flexibiliteit. Deze rekeningen zullen ook worden onderworpen aan de dagelijkse intrekkingsgrenzen en zijn niet verzekerd door de FDIC.

Klik hier Bitcoinmeester