Neophema werkgroep
Image default
Horeca

Een bruiloft organiseren op een fantastische feestlocatie vlak bij Ede

Een bruiloft blijft u altijd bij. Het is daarom des te belangrijk dat u alles naar uw wensen organiseert. Wilt u een intieme ceremonie overdag en een onvergetelijk feestavond met al uw vrienden in de avond? Of heeft u een groot gezelschap dat van de gehele dag getuige mag zijn? Wat u ook wenst, er zijn gelukkig diverse locaties te vinden waar u uw droombruiloft kunt organiseren. Als u in de omgeving van Ede woont, dan is Partycentrum Floor in Lunteren een uitstekende keuze als feestlocatie voor uw bruiloft. Dit partycentrum bestaat al meer dan 250 jaar en staat voor gemoedelijkheid, gastvrijheid en klantgerichtheid.

De uitgebreide service en dienstverlening van dit partycentrum

Bij Partycentrum Floor kunt u uw gedroomde bruiloftsfeest organiseren. Deze feestlocatie vlak bij Ede heeft van alles te bieden om u een onvergetelijke bruiloft te bezorgen. U heeft daar de ruimte voor maximaal 220 gasten, waardoor de locatie ook uitermate geschikt is voor een groot gezelschap. Allereerst krijgt het bruidspaar een mooi geschenk. U mag kiezen uit een prachtig bruidsboeket of een heerlijke bruidstaart. Daarnaast is het mogelijk om met uw gezelschap te proosten met champagne of prosecco of gezamenlijk de bruidstaart aan te snijden. Ook verzorgt hun bediening een heerlijk diner en is het mogelijk om een fantastische feestavond te organiseren met een verrassende act, sfeervolle band of swingende DJ. Ontdek de mogelijkheden zelf voor uw bruiloft bij deze specialist.

Bespreek uw wensen voor een onvergetelijke dag

Wilt u gebruikmaken van deze feestlocatie in Lunteren vlak bij Ede voor uw bruiloft? Neem dan contact op met Partycentrum Floor om uw reservering vast te leggen. De bediening is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken en bespreekt graag met u wat u voor ogen heeft voor uw bruiloftsfeest. Zo helpen ze u een fantastische dag te organiseren. Neem contact met ze op en laat u verrassen door de mogelijkheden van deze feestlocatie!

https://www.partycentrumfloor.nl/