Neophema werkgroep
Image default
Mode en Kleding

Trouwschoenen met unieke dessins

Bent u op zoek naar trouwschoenen maar bent u wel een beetje uitgekeken op de standaard paren? Dan is Shoelia misschien wel wat voor u. Bij Shoelia hebben wij vele heren- en damesschoenen in vele verschillende kleurrijke dessins. Al onze schoenen zijn van het Spaanse Merk Pepe Milan. Wij hebben ervoor gekozen om een winkel te beginnen in Veenendaal en Groningen met alleen dit merk schoenen omdat wij zelf ook lang op zoek waren naar ‘andere’ schoenen, helaas was het niet zo gemakkelijk om deze te vinden. Daarom willen wij dit voor andere klanten gemakkelijker maken die net als wij de wens hebben om nette schoenen te dragen die veel kleuren en bijzondere dessins bevatten. 

Matchende trouwschoenen

Gaat u trouwen en willen u en uw partner graag matchende trouwschoenen? Ook dat is geen enkel probleem bij Shoelia! Wij hebben diverse prints beschikbaar voor zowel heren- als damesschoenen. Zo kunt u altijd hetzelfde paar dragen tijdens uw speciale dag. Denk bijvoorbeeld aan ons model ‘Pebbles’. Dit model is zeer kleurrijk en heeft een regenboog met krokendillendessin. Dit model is verkrijgbaar als herenschoen en voor de dames is dit model beschikbaar als hak. Dit model valt ruim waardoor we aanraden dat u één maatje kleiner besteld dan u normaal draagt. De buitenkant is in geprint suéde en heeft een doorgestikte zool van rubber. Om de schoenen zo mooi mogelijk te houden, raden wij bij Shoelia aan om de schoenen iedere maand in te sprayen met een speciale waterafstotende spray. Deze spray kunt u bij ons bestellen. Hierdoor blijft het suéde goed gevoegd en kunt u vlekken voorkomen. De outfit helemaal afmaken? U kunt ook nog kieen voor de Clear Pebbles Riem. 

Waarom Shoelia?

Bij Shoelia hebben we geen standaard saaie schoenen, alleen maar vele verschillende kleuren en dessins. Bovendien krijgt u als u bij ons een afspraak maakt in de winkel altijd persoonlijk advies op maat. Een afspraak kunt u ook maken voor buiten onze openingstijden zodat wij aandachtig kunnen kijken naar waar u precies op zoek bent voor uw trouwdag. Voor een impressie kunt u kijken op onze website.