Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Super verse en snelle pizza: eenvoudig je eigen pizza beleggen

Een verse pizza beleggen en bakken hoeft helemaal geen tijdrovende kookklus te zijn. Met een verse pizzabodem uit de supermarkt en jouw favorieten ingrediënten naar keuze serveer je snel en eenvoudig een overheerlijke pizza van eigen hand. De deegproducten van Tante Fanny zijn hier heel handig voor. Van dit merk kun je kant-en-klaar pizzadeeg kopen met of zonder saus of kiezen voor spelt-pizzadeeg. Het deeg van Tante Fanny is opgerold in bakpapier, zodat je direct aan de slag kunt. Weet je even niet welke ingrediënten te kiezen om je pizza mee te beleggen? Breng dan eens een bezoekje aan de website van Tante Fanny voor heerlijke pizza variaties die snel te bereiden zijn.

Pizza beleggen: welke ingrediënten kies jij?

Bij Tante Fanny vind je meer dan 100 recepten voor het bereiden van verse pizza’s. Op de website van dit merk kun je zoeken op recepten die passen bij jouw gekozen deegsoort of een selectie maken aan de hand van bepaalde ingrediënten. Je vindt de klassiekers terug maar komt ook verrassende varianten tegen om eens iets nieuws uit te proberen. Naast recepten voor de standaard pizza vind je bovendien allerlei andere variaties zoals de ontbijtpizza en de borrelpizza. Én heerlijke hapjes die je kunt bereiden met vers pizzadeeg zoals pizzastengels en pizzakransen.

Bakken met andere deegsoorten: bladerdeeg recepten en meer

Van Tante Fanny kun je onder meer ook vers bladerdeeg verkrijgen om gezellige borrelhapjes, een lekkere plaattaart of zoete krakelingen mee te bereiden. Je kunt dan ook heel veel bladerdeeg recepten vinden bij Tante Fanny. Kies bijvoorbeeld voor zoete bladerdeeg recepten of hartige bladerdeeg recepten, afhankelijk van het soort hapjes dat jij wilt serveren. Bovendien kun je eveneens vegetarische en vegan recepten zoeken op de website, zodat je altijd iets kunt bereiden wat aansluit bij jouw wensen of die van jouw gasten.