Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Op vakantie met single reizen?

Single reizen zijn dé oplossing voor een leuke vakantie in je eentje. Op singlereis maak je nieuwe vrienden, en ontmoet je andere singles. Een leuke en avontuurlijke groepsreis met andere singles– dat klinkt als een recept voor succes. One2gethertravel heeft meer dan genoeg keuze uit allerlei verschillende reizen. Ver of dichtbij, op city trip of juist op wintersport: het is allemaal mogelijk. Iedereen die meegaat op single reizen is alleen, maar toch profiteer je van de gezelligheid van een groepsreis. Wil je meer weten over single reizen? Lees dan verder.

Single reizen: voor wie is het bedoeld?

Op de meeste groepsreizen gaan vooral stelletjes en families mee. Een singlereis is anders. Hier zijn alleen mensen zonder partner, die toch op een groepsreis willen. In feite is het een combinatie van twee dingen: een vakantie in je eentje, en een vakantie met een grote groep. Dat betekent dat je alle vrijheid hebt om je eigen vakantie te vieren, terwijl je ook een gezellige groep singles leert kennen waarmee je binnen de kortste keren goede vrienden wordt.

Genieten van een georganiseerde reis

Ga je op singlereis, dan krijg je als groep een programma vol activiteiten en excursies. Jij hoeft je niet te vervelen, zolang je op het vakantieoord bent. Tegelijkertijd zit je trouwens nergens aan vast –jij bepaalt helemaal zelf wat je doet. Je kunt er dus ook alleen op uit om iets anders te doen. Zo ontdek je de hoogtepunten van de vakantiebestemming op jouw manier en beleef je een mooie en afwisselende vakantie.

Met single leeftijdsgenoten op reis

Een vakantiereis moet wel gezellig zijn. Bij single reizen ga je op stap met een groep van een man of 20, die allemaal van jouw leeftijd zijn en die jouw interesse voor reizen delen. Dan weet je wel dat het gezellig gaat worden. Voor vijftigplussers en voor alleenstaande ouders worden aparte reizen georganiseerd, zodat ook die doelgroepen van een leuke reis kunnen genieten.

https://one2gethertravel.nl/