Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Schoonmaak Enschede met hart voor uw uitstraling

Bij Schoonmaak Enschede bent u ervan verzekerd dat u bij het juiste schoonmaakbedrijf bent. Dit jonge en dynamische schoonmaakbedrijf heeft de nodige ervaring en diploma’s op zak om u zo goed mogelijk te helpen. Wij zijn inzetbaar voor verschillende dingen en helpen u graag bij het vaststellen van een eerlijke prijsindicatie. Neem vandaag dus nog contact op met Schoonmaak Enschede en ervaar de professionaliteit van ons team. U kunt een beroep op ons doen voor schoonmaak en onderhoud, en met alles volgen wij het credo: met hart voor uw uitstraling.

Schoonmaak Enschede voor al uw schoonmaakklussen

Ons team staat graag voor u klaar bij het helpen met uw schoonmaakklussen. Doordat wij SVS en VCA gecertificeerd zijn, kunnen wij ook het beste resultaat garanderen. Het verrichten van onderhoud of schoonmaken van uw pand of huis vergt de nodige kennis en vaardigheden. Wij hebben met ons ervaren personeel de juiste kennis om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Schoonmaak Enschede is onder meer gespecialiseerd in glasbewassing binnen en buiten, dakgoot reiniging, gevelreiniging, schoonmaak en onderhoud van VvE’s en bedrijfspanden, nieuwbouw en opleveringsschoonmaak en het reinigen van zonnepanelen. Wij nemen elke klus professioneel aan hebben ook alles in huis om zelf bij het hoogste gebouw te komen.

Wanneer uw huis of zakelijk pand er niet schoon uitziet, komt dit natuurlijk niet netjes en professioneel over. Laat ons het schoonmaken doen en uw pand of huis zal weer hartstikke schoon zijn. U kunt Schoonmaak Enschede ook gebruiken in de omgeving, zoals Hengelo, Hardenberg, Losser, Denekamp, de Lutte en Almelo.

Wij verlenen de service om u een vrijblijvende offerte te sturen zodat u een goede indicatie heeft wat de kosten zijn. Ook voor vragen over de verschillende diensten kunt u bij ons online of via de telefoon terecht.