Neophema werkgroep
Image default
Onderwijs

Laat uw boot repareren door zeilmakerij Loosdrecht

Heeft u een zeilboot waarbij reparatie nodig is? Dan kan Vreeken u graag van dienst zijn. Deze zeilmakerij, gelegen in Loosdrecht is gespecialiseerd in het repareren van verschillende onderdelen van uw zeilboot. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uw dektent, bootkap en spinnaker. Het zou ontzettend zonde zijn als u uw zeilboot niet in gebruik neemt vanwege een of meerdere gebreken. Bij deze zeilmakerij in Loosdrecht is uw zeilboot snel weer in orde waardoor u met een goed onderhouden boot te water kan gaan.

Zeilen op maat laten fabriceren

Is het zeil van uw zeilboot aan vervanging toe of heeft u interesse in een nieuw zeil? Het kan lastig zijn om een zeil te vinden die past bij de stijl van uw zeilboot. Indien u interesse heeft in een specifiek zeil, biedt Vreeken uitkomst. Bij deze zeilmakerij in Loosdrecht kunt u namelijk een zeil op maat laten fabriceren. U weet dan zeker dat uw nieuwe zeil perfect past bij de stijl van uw boot. Bovendien zijn de zeilen van dit bedrijf van zeer goede kwaliteit waardoor uw nieuwe zeil extra lang meegaat.

Maak de inrichting van uw boot helemaal af

Wilt u uw boot een nieuwe look geven? Kies er dan voor om de inrichting aan te passen. Beschikt uw boot al over bootkussens of wilt u nieuwe bootkussens aanschaffen? Deze zeilmakerij in Loosdrecht zorgt ervoor dat uw boot binnenkort weer straalt. Van luxe bootkussens en onbreekbaar bootservies tot prachtige schilderij; u vindt het bij Vreeken. Wanneer de inrichting van uw boot helemaal compleet is, kunt u op een zonnige dag genieten van een heerlijke picknick op het dek. U bestelt de verschillende artikelen en accessoires eenvoudig via de webshop. Heeft u interesse in een reparatie? Ga dan langs bij deze zeilmakerij in Loosdrecht en bel vooraf om een afspraak te maken.

https://www.vreeken.com/