Neophema werkgroep
Image default
Onderwijs

Kerstactiviteiten op school

Kerstactiviteiten op school

Eindelijk! Stiekem mogen we onszelf weer een beetje gaan voorbereiden op de decembermaand. En dat betekend dat de kerstsfeer weer mag worden geintroduceerd en dat de kerstmuziek weer vollop op repeat op de radio te horen is. Ook op de basisscholen door heel Nederland begint het kerstgevoel zich rustig en stiekem door de gangen te verspreiden, de kinderen kunnen waarschijnlijk niet wachten tot het eindelijk weer zo ver is. Het jaar 2020 heeft ervoor gezorgd dat veel kinderen een eenzamer en veel minder leerzaam jaar hebben doorstaan. Iedereen wilt graag terug naar hoe alles was en vergeten wat we nu non stop moeten onthouden. 

De tijd van nu vraagt om een moment waarbij iedereen zich even kan focussen op iets leuks, gelukkig is kerst om de hoek en is dat het perfecte moment om met zijn allen weer even iets leuks te doen (natuurlijk conform de maatregelen van het RIVM). Kerstactiviteiten op school zijn voor basisscholen door heel het land de kans om de kinderen een hart onder de riem te steken en te zorgen voor een leuke en fijne sfeer op de school. 

Grote Broer

Al jaren lang is Grote Broer actief bezig met het creeren van een fijne en leuke sfeer op basisschoolen door het land. En ook elk jaar is Grote Broer er weer om de kerstsfeer te introduceren op school. Grote Broer heeft een alsmaar doorgroeiend en ontwikkelend aanbod van verschillende workshops, Grote Broer garandeerd een passende workshop in het aanbod te hebben voor elke basisschool in Nederland. 

Een kerstactiviteit op school georganiseerd door Grote Broer is er een die de leerlingen voor een lange tijd zullen onthouden. Waarschijn zullen de leraren het ook lang onthouden, en vooral hoe makkelijk alles zal gaan en hoe fijn de samenwerking met Grote Broer is. Neem eens een kijkje op onze website!

https://grotebroer.com