Neophema werkgroep
Image default
Sport

Hoe werken de Fox beetmelders bij het sportvissen?

Als u Fox beetmelders gebruikt bij het sportvissen maakt u het zichzelf een stukje makkelijker. De melder zorgt er namelijk voor dat u een seintje krijgt als er in het aas wordt gehapt. Zodra de dobber onder water verdwijnt gaat er een audiosignaal af op de ontvanger. U hoeft dus niet eens in de buurt van uw hengel te zijn maar kunt die gerust even onbeheerd laten. De ontvanger heeft een bereik van enkele honderden meters. Op een ontvanger kunnen meerdere Fox beetmelders worden aangemeld zodat u meerdere vislijnen tegelijk in de gaten kunt houden. Dit systeem werkt met een zelf in te stellen audiosignaal zodat u direct weet welke lijn u moet controleren als er een melding op de draadloze ontvanger binnenkomt.

Maak uw middag sportvissen nog relaxter

Als u kiest voor Fox hengelsport artikelen maakt u het zichzelf nog makkelijker als u gaat sportvissen. Het assortiment bestaat uit een complete range aan accessoires zoals hengels, haken, foedralen en opbergmateriaal. Zo bent u altijd klaar voor een gezellige middag aan het water, met vrienden of om lekker de rust op te zoeken met een goed boek. Fox beetmelders houden ondertussen in de gaten of de vissen willen bijten. Niet voor niets kiezen zowel ervaren als beginnende sportvissers voor Fox hengelsport als ze een uitrusting gaan aanschaffen.

Online winkelen voor uw sportvisuitrusting

Als u online wilt shoppen voor Fox hengelsport artikelen of andere uitstekende merken, dan kunt u daarvoor onder andere terecht bij Eurotackle. Dit bedrijf heeft een ruim assortiment artikelen voor de enthousiaste beoefenaar van de hengelsport. Uw bestelling wordt meteen verwerkt en heeft u in de meeste gevallen binnen enkele dagen in huis. Bestellingen van 75 euro of meer worden zonder extra verzendkosten verstuurd. Voor gedegen advies over uw aankoop kunt u terecht bij de klantenservice. Wilt u toch liever een fysieke winkel bezoeken dan kan dat ook. Dit bedrijf heeft meerdere vestigingen in geheel Nederland.