Neophema werkgroep
Image default
Alarmsysteem

Veiligheid raamslot laten plaatsen

Hoe denk je dat inbrekers binnen komen? Veruit de meeste inbrekers komen door de ramen binnen omdat de deuren goed beveiligd zijn. We denken als normale mensen er vaak niet aan dat de ramen ook gebruikt kunnen worden om binnen te komen.

Inbraak voorkomen

Voor inbraakpreventie moet je daarom niet alleen ervoor zorgen dat de deuren goed beveiligd zijn maar ook de ramen. Door veiligheidssloten op de ramen te plaatsen is het mogelijk om inbraak te voorkomen. Raamsloten kunnen door een slotenmaker Den Haag worden geïnstalleerd. Ze weten precies hoe het moet en waar op de ramen de veiligheidssloten geplaatst moeten worden. Zo kunnen inbrekers niet meer door het raam naar binnen komen.

Ook hogere verdiepingen beveiligen

Bij het beveiligen van de ramen moet je niet alleen aan de ramen denken op de begane grond maar ook aan de hogere verdiepingen. Veel inbrekers nemen een ladder mee die ze zo kunnen uitklappen en komen zo via het raam naar binnen. Dit gebeurt veel vaker dan je zou denken en doordat ze de ladders kunnen inklappen vallen ze ook niet op. Laat daarom alle ramen beveiligen door een slotenmaker Den Haag met veiligheidssloten.

slotenmaker-denhaag.nl/

365-slotenmaker.nl/