Neophema werkgroep
Image default
Bedrijven

Gebruikte foliepers kopen voor jouw folie

We hebben een ruim aanbod van nieuwe en goede gebruikte foliepers. Waar er gewerkt wordt, is er altijd afval. Folie is een verpakkingsmateriaal dat veel gebruikt wordt. Heeft u veel afval in uw werkruimte en bent u dit al zat? Of levert u het veel werk en extra kosten op? Dan is een foliepers de perfecte oplossing voor u. In een foliepers kunt folie- en plastic afval samenpersen tot één geheel. Bij ons kunt u een gebruikte foliepers tegen een aantrekkelijke prijs aanschaffen. Deze gebruikte foliepers bevindt zich in een zeer goede staat en werk zo goed als nieuw.

De voordelen van een gebruikte foliepers

Zowel een nieuwe als een gebruikte foliepers brengt grote voordelen voor uw onderneming en werkplek. Zo zorgt een foliepers ervoor dat uw werknemers niet constant het afval hoeven op te ruimen of het afval handmatig hoeven te verkleinen voordat die in de container gaat. Daarnaast heeft u meer ruimte in uw werkruimte. Een opgeruimde werkruimte heeft bovendien een positieve invloed op de productie en de veiligheid op de werkvloer. U kunt de ruimte ook op een betere en effectieve manier gebruiken. In het kort: met zowel een nieuwe als een gebruikte foliepers kunt u besparen op verwerkingskosten, tijd en ruimte.

Een gebruikte foliepers is een duurzame investering

Aan de hand van al de voordelen die de foliepers biedt, kunnen we zeggen dat de foliepers een duurzame investering is, die zich binnen zeer korte tijd zal terugbetalen. Als u een foliepers wilt kopen, is het ook goed om een gebruikte te kopen. Eén ding staat vast: een gebruikte foliepers bevindt zich in zeer goede staat en toch kunt u deze tegen een veel goedkoper bedrag kopen. Wilt u een gebruikte foliepers inzetten in uw bedrijf? Een gebruikte foliepers krijgt u bij ons tegen een aantrekkelijke prijs. Met een foliepers bespaart u op afvalkosten en houdt u uw werkruimte altijd netjes en schoon.