Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Ga in de Biesbosch wandelen en ontdek de natuur van Nederland

Bent u een liefhebber van de vrije natuur? Dan heeft u in Nederland diverse mooie plekjes waar u zich kunt uitleven. De Biesbosch is een van de grootste én mooiste stukjes natuur van ons land. Het is een echte aanrader om eens door de Biesbosch te wandelen en hier te genieten van de aanwezige flora en fauna. Hier kunt u bijvoorbeeld diverse zeldzame watervogels tegenkomen, maar ook bevers en reeën lopen er rond. Het is mogelijk om dit natuurgebied op verschillende manieren te verkennen. Uiteraard kunt u wandelen, maar ook fietsen en varen is een optie in de Biesbosch. Het enige nadeel van varen is dat u wellicht de dieren wegjaagt door het geluid. Daarom is wandelen de beste optie. Zo komt u overal waar u maar wilt zijn en vergaapt u zich aan een uniek stukje natuur in Nederland.

Na het wandelen kunt u ontspannen in het restaurant

Of u nu een wandel-, fiets-, kano- of boottocht heeft ondernomen, na het verkennen van de omgeving is het tijd voor ontspanning. Daarom doet u er goed aan om een bezoek te brengen aan Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch. Hier kunt u even lekker tot rust komen terwijl u geniet van een hapje en een drankje. U kunt hier terecht om te lunchen, maar zij beschikken ook over een zeer uitgebreide dinerkaart. In dit restaurant heeft u de keuze uit verschillende vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Naast dat u hier heerlijk kunt eten, geniet u ook van een fraai uitzicht over de rivier. Ook is er een speeltuin met verschillende faciliteiten voor de jeugd. Zo heeft de Biesbosch alles voor het hele gezin!

Neem contact op met dit bedrijf

Wilt u graag wandelen door de Biesbosch en daarna een lekker hapje eten bij Restaurant & Brasserie de Brabantse Biesbosch? Neem dan contact op met dit bedrijf. Zij vertellen u graag meer over de mogelijke wandelroutes, maar ook over de aanwezige flora en fauna en over de mogelijkheden van hun keuken. Zo maken zij van uw bezoek aan de Biesbosch een echte belevenis.

https://biesboscharrangementen.nl/