Neophema werkgroep
Image default
Banen en opleidingen

FINANCIEEL ASSISTENT

Functie

Voor een facilitair bedrijf met meerdere vestigingen in België is Hays Response Finance op zoek naar een administratief financieel medewerker voor de basis in Kruibeke.

  • Facturering – Projectbeheer
  • Aantrekkelijk salarispakket met extralegale voordelen
  • Heb veel zelfstandig werk

Als medewerker administratieve financiën ben je verantwoordelijk voor het opstellen en volgen van verkoopfacturen. Je zorgt ervoor dat je je correct registreert in SAP en de eigen database van het bedrijf. Ook wanneer klanten vragen hebben over facturen, kunt u bij hen terecht. Daarnaast ondersteun je ook het projectmanagement. U maakt een lijst van de gemaakte kosten en vergelijkt deze met het vooropgestelde budget. Om managers van business units te ondersteunen, moet u maandelijkse digitale rapporten aanleveren.

Aanbod

Je komt uiteindelijk terecht bij een grote organisatie, maar werkt in een groep in Kruibeke. Het bedrijf biedt fulltime banen aan. Naast een competitief salaris op basis van je ervaring, kan je ook een goed pakket aan aanvullende diensten krijgen: groepsverzekering en hospitalisatieverzekering, bijkomend verlof, maaltijdbonnen, smartphones … Het bedrijf is moeilijk bereikbaar met het openbaar vervoer. U kunt het beste uw eigen vervoer hebben.

Jouw profiel

Voor deze functie is het bedrijf op zoek naar medewerkers met kennis en ervaring in factuur- en financieel beheer. Je bent iemand die ook graag getallen analyseert en interpreteert. Naast Nederlands heb je ook een basiskennis Frans en Engels. Doordat je deze tool gebruikt om rapportages te maken, ben je bedreven in het gebruik van Excel. Je hebt connecties met interne en externe klanten en communiceert vlot.

Toezicht houden op het personeelsbeleid van de organisatie (salaris, opleiding, aanwerving, etc.), toezicht houden op liquiditeitsbeheer en de manager adviseren over de toewijzing van financiële middelen

https://www.vindazo.be/vacatures/financieel-assistent.html