Neophema werkgroep
Image default
Entertainment

Ga de uitdaging aan met glow in the dark midgetgolf

Bent u op zoek naar een geschikte locatie voor uw volgende uitje met vrienden, collega’s of familie? Bekijk dan eens de website van Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland, en overweeg de leuke uitjes die u bij dit partycentrum kunt doen. U kiest bijvoorbeeld voor een uitdagend potje glow in the dark midgetgolf in verschillende ruimtes met uiteenlopende thema’s. Deze thema’s variëren van de ijstijd tot superhelden, zodat u zich bij iedere hole in een andere wereld waant. Hierdoor geeft u een leuke draai aan uw personeelsfeest, kinderfeest of familiedag. Glow in the dark midgetgolf is een leuke activiteit voor jong en oud, zeker wanneer u dit combineert met een andere activiteit die deze specialisten aanbieden of een heerlijk diner.

Organiseer uw volgende uitje hier

Wilt u niet ontdekken wie van uw gezelschap het beste is in glow in the dark midgetgolf, maar bent u op zoek naar een andere sportieve activiteit? Ga dan eens een aantal rondjes karten bij Van der Ende in Poeldijk, Zuid-Holland. Zij beschikken over de grootste indoor kartbaan van Europa, inclusief bruggen, verhogingen en uitdagende bochten. U ontdekt hier dus gegarandeerd wie van uw gezelschap de beste chauffeur is. Zet u liever uw hersenen aan het werk? Kies er dan voor om een uitdagende escape room te doen met uw gezelschap. Van der Ende biedt diverse uitdagende uitjes aan die stuk voor stuk erg leuk zijn om te doen met ieder gezelschap.

Stel een arrangement samen

Wilt u graag een potje glow in the dark midgetgolf combineren met een andere activiteit maar kunt u niet goed kiezen? Stel dan gerust een compleet arrangement samen bij Van der Ende. U doet in dat geval verschillende leuke, uitdagende activiteiten op één dag met uw gezelschap. U gaat bijvoorbeeld karten, daarna midgetgolfen en u sluit de dag af met een heerlijk diner.

https://www.vanderende.com/