Neophema werkgroep
Image default
Entertainment

Stretchtenten huren met keuze uit verschillende afmetingen

Bij het organiseren van een evenement komt een hoop kijken. Nadat u een prachtige buitenlocatie heeft gekozen, de gasten heeft uitgenodigd en de datum vaststaat kan de aankleding beginnen. U wilt uw gasten natuurlijk verassen met een sfeervolle locatie. Of het nu om een bruiloft gaat of een bedrijfsfeest, Bij Olijslagers Tentenverhuur hebben ze geheid de perfecte stretchtent ter verhuur voor uw feest of evenement. Creëer in een handomdraai een mooie locatie in de buitenlucht op deze bijzondere dag met een stretchtent als ware eyecatcher. Niet alleen staan uw gasten hierdoor droog wanneer het begint te regenen, maar ook bij de volle zon kan men hier zich heerlijk in verschuilen.

Meerdere maten beschikbaar

Stretchtenten huren bij dit bedrijf betekent dat u voldoende keuze heeft. Zo hebben ze meerdere formaten voor u beschikbaar. De kleinste tent heeft een formaat van 5 x 7.5 meter en de grootste 10 x 20 meter. De stretchtenten die u kunt huren passen altijd bij uw locatie, aangezien de houten palen en kwalitatieve doeken flexibel te plaatsen zijn. Ook huurt u eenvoudig meerdere stretchtenten die aansluitend geplaatst kunnen worden. De mogelijkheden zijn werkelijk eindeloos met de stretchtenten die zij verhuren vanuit hun locatie in Schijndel, Brabant.

Maak uw feest tot een waar succes

Naast stretchtenten kunt u nog veel meer huren bij Olijslagers Tentenverhuur. Denk hierbij aan een podium, meubilair, diverse decoratieartikelen, geluid, licht, beeld en diverse hapjes en drankjes. Alle benodigdheden zijn dan compleet om uw feest te laten beginnen. Zij helpen u dan ook graag om de perfecte setting voor uw feest of evenement te creëren. Wilt u meteen starten met het plannen van uw evenement? Kies dan direct de stretchtent en benodigdheden die u wilt huren. In slechts enkele klikken vraagt u een scherpe offerte op. Wilt u graag advies of heeft u een spoedverzoek? Neem dan contact met hen op en zij vertellen u graag meer.

https://www.olijslagers.nl/