Neophema werkgroep
Image default
Entertainment

Technisch hoogstaande biljart kopen voor in de horeca

Wat is een dorpshuis of café zonder een biljarttafel? Met een biljarttafel creëert u eenvoudig een gezellige sfeer en uw gasten hebben gelijk wat te doen. Voor een biljarttafel en diverse biljartaccessoires kunt u terecht bij Brock Biljartfabriek & Amusement. Bekijk het ruime aanbod online, plaats de gewenste producten in uw winkelmandje en zo kunt u eenvoudig een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca. Geef het gewenste bezorgadres op en uw bestelling zal zo snel mogelijk geleverd worden.

Alles voor een gezellig en compleet café

Een gezellig café of dorpshuis is uiteraard niet compleet zonder een biljarttafel. Jong én oud kan zich uren vermaken met een potje biljart en bovendien staat het erg gezellig in een café. In de webshop van Brock Biljartfabriek & Amusement vindt u alles wat u maar nodig heeft. Kies voor een biljarttafel, maar ook voor biljartaccessoires, zoals een doosje krijt, biljartballen, een triangel, een barakbord en biljarthandschoenen. Zo geeft u uw gasten een complete ervaring.

Hulp bij verhuizing biljarttafel

Gaat u binnenkort verhuizen of wilt u graag uw biljarttafel laten verplaatsen naar een andere ruimte? Dit kan behoorlijk zwaar werk zijn, omdat de uw biljarttafel erg zwaar is. Laat dit daarom over aan het vakkundige team van dit bedrijf. De tafel zal op professionele wijze worden verplaatst zodat de tafel volledig intact en zonder beschadigingen op de eindbestemming aankomt. Bij deze expert op het gebied van biljarttafels kunt u dus niet enkel een biljart kopen voor uw bedrijf in de horeca, maar u kunt ook extra hulp inschakelen wanneer u dit nodig heeft.

Bestel uw producten via de webshop

Bestel vandaag nog uw biljarttafel en biljartaccessoires via de webshop. Heeft u vragen, wensen of opmerkingen? Aarzel dan niet op contact op te nemen met de klantenservice. Het klantvriendelijke team beantwoordt al uw vragen. Ga naar de website en vul het contactformulier in, bel of e-mail. Mocht u eerst graag de biljart voor uw bedrijf in de horeca in het echt willen bekijken of testen voordat u deze gaat kopen, dan kunt u een afspraak maken om de showroom in Bornerbroek te bezoeken.