Neophema werkgroep
Image default
Financieel

Waar te koop Bitcoin Cash en hoe je het doet

Koop bitcoins – of leer tenminste hoe ze ze moeten kopen – is een van de meer populaire vragen over de stijging en aanhoudende acceptatie van de digitale valuta. Kopen in de hype van het kopen op internet en de constante discussie door grote media-uitlaten over hoe de digitale valuta goed of slecht is, is de Savvy Investor zich goed bewust van de noodzaak om te weten welke digitale asset het beste bij hem past. Maar hoe kun je echt weten wat het beste is? Laten we enkele van de beschikbare opties voor het veilig, veilig en efficiënt onderzoeken.

 

Er zijn een aantal uitwisselingen en makelaars die de afgelopen maanden zijn voortgekomen om te profiteren van de hype rond de aankomende splitsing in het mainframe van ’s werelds grootste computernetwerk. Een van deze, Etoro, is bijzonder agressief geweest bij het bevorderen van zichzelf, haar diensten en de algemene diensten aan handelaren die op zoek zijn naar geld in ruil voor bitcoins. Een van deze lijst met opties is het misschien wel het meest verbijsterend, vooral vanwege de vergoedingen die het in rekening brengt. Dus wat zijn deze kosten en hoe vermijd je ze?

 

In de meeste gevallen laadt ETORO kosten aan van ongeveer 0,30 procent van de totale waarde van de munten in uw handelsaccount wanneer u Bitcoins koopt met behulp van de contante portefeuille-service. Deze vergoeding wordt geheven volgens het gemiddelde aantal munten dat op elk gewenst moment op het platform wordt verhandeld. Als u vele malen handelt, zal dit percentage waarschijnlijk aanzienlijk hoger zijn dan als u slechts een of twee keer handelde.

Dit is de reden waarom de meeste handelaren die overdrijven om te schakelen naar het gebruik van deze specifieke uitwisseling, hebben de neiging om te blijven bij de kleinere en goedkopere vergoedingen die andere betere bekende uitwisselingen zoals Gemini en handelswinst worden aangeboden.

 

Een andere optie die u kunt overwegen wanneer u op zoek bent naar Bitcoins met geld op een bankpas is het Flexeprice-ATM-systeem. Deze specifieke dienst wordt geleverd via het MasterCard-bedrijf en is een van de meer populaire manieren om mensen in het kopen en verkopen van digitale valuta’s te kopen. Dit is een van de betere bekende betalingsnetwerken en de debetkaarten die deze transacties kunnen ondersteunen, bieden een beschermingsniveau tegen fraude die niet beschikbaar is met veel van de andere opties. Het enige nadeel is dat deze service alleen in bepaalde landen of in sommige landen met MasterCard werkt. Dit betekent dat de meeste kaarthouders buiten de Verenigde Staten en andere belangrijke locaties deze diensten niet kunnen gebruiken.

 

Als u geld naar bitcoins moet overbrengen en u geen toegang hebt tot een flexprijs op of aan een ander belangrijk handelsnetwerk, moet u naar alternatieven kijken. Gelukkig kunnen de meeste mensen die geïnteresseerd zijn in het proces zo online doen. Eén optie is om een online contante voorschotdienst te gebruiken die voor u voor u kan zorgen. Het goede nieuws is dat veel van deze bedrijven u een account met hen laten instellen, zodat u gemakkelijk hun service kunt kopen. Veel van deze bedrijven werken ook met de belangrijkste particuliere kopers van munten zoals bitcoins en ze hebben een vergunning gegeven door de federale overheid om deze harde munten te kopen en verkopen.

 

Aangezien er een aantal voordelen zijn om in deze nieuwere vorm van digitale valuta-uitwisseling te verhandelen, is het geen verrassing dat er tientallen virtuele valuta-uitwisselingen over de hele wereld actief zijn. Zelfs als je je handen niet op een flexeprice-geldautomaat of een handelspaar kunt halen, kun je nog steeds uitwisselen tussen verschillende valuta’s. Met de meeste van deze diensten kunt u een account bij hen instellen, zodat u gemakkelijk kunt kopen en verkopen met uw creditcard. Als u Bitcoin Cash wilt kopen en u een bankrekening hebt, zijn de opties nog handiger omdat de meeste van deze services uw geld automatisch zullen intrekken wanneer u een succesvolle handel hebt gedaan.

Krijg meer informatie hier Bitcoinmeester.nl