Neophema werkgroep
Image default
Auto's en Motoren

Mini Cooper kopen

Een Mini Cooper kopen? Goed idee! Met de hedendaagse Mini Coopers rijd je in een zeer stijlvolle auto, een auto die in niets meer doet denken aan de eerste uitvoering van John Cooper al helemaal niet meer sinds BMW de Mini Cooper in 2001 onder zijn hoede nam. Overigens wordt de Mini Cooper tegenwoordig ook gemaakt in ons land, bij VDL Nedcar om precies te zijn. Dat de Mini Cooper ook de rijeigenschappen heeft van een BMW, moge da ook duidelijk zijn.

De Countryman is de grootste Mini Cooper met vijf deuren
ohn Cooper, tot dan vooral een rallyheld, creëerde ooit de Mini Cooper. Dat piepkleine wagentje is echter een totaal andere auto dan die van nu. Een Mini Cooper kopen betekent anno 2020 dat je een meer dan volwaardige auto koopt, waarmee je over heel de wereld rijdt. De Countryman, die in 2010 werd geboren, is de grootste Mini Cooper en heeft een bijzonder robuuste uitstraling. De Countryman heeft vijf deuren. De Mini Cooper is er tegenwoordig ook in Break-versie, terwijl er bij de presentatie van de eerste generatie vier modellen van de Mini Cooper op de markt kwamen. Die uitvoeringen leverden tussen de 95 en 175 PK.

Roadguard helpt je vaak al heel snel uit de markt
Soms kun je zelfs in een Mini Cooper snel starthulp voor je auto nodig hebben. Gelukkig kun je zonder abonnement prima een beroep doen op roadguards, van Centraal Beheer. Zij zijn 24/7 voor je onderweg en streven ernaar om binnen een half uur na je belletje bij je te zijn. Vervolgens zal hij je verder helpen en kun jij je route hervatten. Je betaalt vervolgens gewoon voor de werkzaamheden die door de monteur uitgevoerd zijn, zonder dat je daar dus een abonnement bij nodig hebt of af moet sluiten.