Neophema werkgroep
Image default
Auto's en Motoren

Met 123-theorie kies je voor snelheid, kwaliteit en de beste prijs

Kies voor snelheid, kwaliteit en een scherpe prijs. Wanneer je snel voor je auto- of motortheorie wilt slagen doe je er goed aan te kiezen voor 123-theorie. Want met hulp van 123-theorie ben jij super snel in het bezit van het CBR theoriecertificaat! Hoe snel is snel? Je leert de theorie aan in de ochtend, je hebt het theoriecertificaat al behaald in de middag. Dat is toch helemaal geweldig?

Motortheorie Amsterdam

Woon jij in onze prachtige hoofdstad en kan jij niet wachten om met je motor over de mooie grachten en door de kleine straatjes te rijden? Kies dan voor de eendaagse cursus motortheorie Amsterdam. Je wordt op de dag van de training om 07.00 bij de trainingslocatie verwacht. Na een klein kennismakingsrondje, misschien kom je zelfs wel bekenden tegen, wordt gestart met de theorieles. Een goed geschoolde, ervaren en, niet onbelangrijk, zeer gezellige docent neemt je mee langs alle motortheorie. Met hulp van de beste uitleg, leukste tips en trucs en geniale ezelsbruggetjes zal alle motortheorie stevig in jouw hoofd komen.

Motortheorie Utrecht

Woon jij in het bruisende Utrecht en wil jij niets liever dan zo snel mogelijk door ’t Groene Hart te kunnen toeren op je motor? Kies dan voor de eendaagse cursus motortheorie Utrecht. Ook in Utrecht wordt je om 07.00 op locatie verwacht. Na de theorieles van de docent ga je zelf aan de slag met oefenexamens. Ervaar welke vragen en vraagsoorten je straks bij het CBR kunt verwachten, merk hoe goed de theorie al in je hoofd zit en ontdek met welke theorie je wellicht nog wat moeite hebt en meer moet oefenen.

In het begin van de middag vertrekken we naar de CBR locatie om examen te maken, deze ligt altijd in de buurt van de trainingslocatie. 123-theorie heeft naast Amsterdam en Utrecht nog vele andere trainingslocaties door het hele land. Weten waar 123-theorie allemaal actief is? Dit kan je checken op de website, 123-theorie.nl.

https://www.123-theorie.nl/