Neophema werkgroep
Image default
Auto's en Motoren

De Vos Lesauto verhuur is de redder in nood voor uw rijschool in Rotterdam

Wanneer u een eigen rijschool heeft in bijvoorbeeld de omgeving van Rotterdam, is het van groot belang dat de lesauto’s te allen tijde doen wat van ze gevraagd wordt. Het kan echter eens voorkomen dat u met autopech komt te staan of, in het ergste geval, betrokken raakt bij een auto-ongeluk. De auto zal in beide gevallen gerepareerd moeten worden, waardoor u een lesauto minder heeft. Geen paniek, want in dat geval is De Vos Lesauto verhuur uw redder in nood.

In een mum van tijd een vervangende les auto huren

Bij De Vos Lesautoverhuur zorgen ze in een mum van tijd voor een vervangende les auto, die u kunt huren voor uw rijschool in Rotterdam. Of u een les auto wilt huren voor een dag, voor een week, een maand of langer: hier is alles mogelijk. Dat is het voordeel van een bedrijf wat werkt met een flexibel huurtermijn. Daarnaast biedt De Vos Lesauto verhuur landelijke haal- en brengservice, dus ook voor uw rijschool in Rotterdam.

Andere voordelen van een les auto huren bij deze specialist

Wanneer u hier een les auto wilt huren, kan dat elke dag van de week. Ze bieden namelijk niet alleen flexibele huurtermijnen, maar ook een flexibele haal- en brengservice. Of het nu in de avond is, of in het weekend: dit bedrijf zorgt ervoor dat u binnen no-time een vervangende lesauto ter beschikking heeft. Daarnaast verzorgen ze een compleet pakket, waardoor u geen omkijken heeft naar onderhoud, schade, administratieve taken of bijkomende verzekeringen. Hierdoor kunt u makkelijk en goedkoop een les auto huren!

Drie verschillende les auto’s die u kunt huren

Bij De Vos Lesauto verhuur kunt u drie verschillende lesauto’s huren voor uw rijschool in Rotterdam. U heeft namelijk keus uit:

  • Volkswagen Polo 1.4 TDI Bluemotion
  • Peugeot 208 1.6
  • Renault Clio 1.5

Alle les auto’s zijn dieselwagens  en zijn voorzien van alle lesauto benodigdheden. De auto’s kunnen al vanaf €37,- per dag gehuurd worden. Wilt u meer weten over dit bedrijf of heeft u nog vragen? Neem dan contact met ze op. De medewerkers staan u graag te woord.