Neophema werkgroep
Image default
Woningen

Aangenaam comfortabel dankzij parket met vloerverwarming

Wilt u het nooit meer koud hebben tijdens guur weer? Creëer dan een warme deken over uw woning en kies voor parket met vloerverwarming. Bij Van den Dongen Parket vindt u de ideale vloerverwarming voor een aangename temperatuur bij u in huis. Doordat een verwarming onder uw vloer eerder warm wordt dan een traditionele verwarming, is kou lijden verleden tijd. En is uw woning warm? Dan wordt de warmte geleidelijk verdeeld in vergelijking met traditionele radiatoren. Hierdoor bent u niet meer afhankelijk van de plaatselijke hittebron, maar ervaart u waar dan ook een heerlijke warmte die doorstraalt over uw hele lichaam. Dankzij parket met vloerverwarming worden koude dagen aangenaam.

Parket en vloerverwarming: de ideale combinatie

Er bestaan nogal wat misverstanden over het combineren van parket en vloerverwarming. Sommige mensen denken namelijk dat parket niet met vloerverwarming te combineren is. Dit is al tijden niet meer het geval. Tegenwoordig zijn deze twee optimaal te combineren. Vloerverwarming is nog steeds sterk in opkomst, waardoor de ontwikkelingen razendsnel gaan. Bij Van den Dongen Parket adviseren ze over de soorten parket die tegen hitte bestand zijn én ideaal passen bij uw interieur. Doordat vocht en warmte de grootste vijand zijn van hout, is het van groot belang om u door kenners bij te laten praten over de mogelijkheden. Wanneer profiteert u van de voordelen van parket met vloerverwarming?

Ontdek de mogelijkheden in de showroom van de parketspecialist

Wilt u weten wat uw opties zijn? Heeft u bepaalde kleuren, modellen of afmetingen in uw hoofd? Kom dan van dinsdag tot en met zaterdag langs in de showroom van Van den Dongen Parket in Goes. Kies voor parket met vloerverwarming en vergroot het comfort in uw woning. Vervang uw oude radiatoren voor voorwerpen die u écht mooi vindt, terwijl u nog steeds geniet van een aangename temperatuur. Verwarming uw woning op een duurzame manier en profiteer van een efficiënte warmte in uw huis. Ervaar de voordelen zelf en laat u informeren in de showroom van Van den Dongen Parket.

http://www.vandendongenparket.nl