Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

De Hamilton buggy

Hamilton is een kinderwagen van Duits ontwerp die zich toelegt op het creëren van producten die het ouderschap eenvoudiger maken. De aanzienlijke wandelwagen is voorzien van een automatisch vouwsysteem, MagicFold. Met het gepatenteerde automatische Magicfold systeem vouwt de Hamilton wandelwagen zichzelf op met één simpele handbeweging. De Hamilton buggy is de eerste in zijn soort en maakt geen gebruik van batterijen, draden, opladers of elektriciteit. Deze gepatenteerde functie heeft gemak gebracht aan ouders onderweg, en is sindsdien de inspiratie geweest voor vele andere merken voor functionaliteit en mobiliteit. Neem het gemakkelijk. Neem het overal mee naartoe.

Wanneer kunnen baby’s rechtop in een wandelwagen zitten? 

Er is geen magische leeftijd die aangeeft wanneer het voor je kleintje veilig is om over te stappen naar het zitje van de wandelwagen. De overstap van het babyzitje of de kinderwagenbak naar het zitje van de wandelwagen hangt meer af van de grootte en de ontwikkelingsfase van de baby. Omdat de spieren nog in ontwikkeling zijn, moet je kleintje de eerste maanden volledig achterover leunen. 

We raden aan om de Quinny buggy in de ligstand te zetten zodra je baby zelf zijn hoofdje kan dragen, wat meestal rond de drie maanden is. Daarna kun je de wandelwagenzitting volledig rechtop zetten wanneer je baby zelf rechtop kan zitten, meestal tussen de vijf en zeven maanden. 

Hoe kun jij jouw baby helpen sterke spieren te ontwikkelen? 

Ze kunnen misschien geen gewichten heffen in de sportschool, maar ze kunnen wel buikspieroefeningen doen. Leg jouw baby onder toezicht op zijn buik en moedig hem aan zijn hoofd op te tillen met behulp van een spiegeltje, een speeltje of een ouder om hem over te halen. Dit helpt om de nek-, rug- en buikspieren te versterken. Het hoofdje omhoog houden is de eerste stap naar zelfstandig zitten. Maar net zoals wij niet naar de sportschool gaan, vechten sommige baby’s met alle macht tegen de buikspieren. Investeer in ontwikkeling speeltjes om de buiktijd te verlengen en leuk te maken. Dit alles kan de Topmark buggy.

Ergens rond de zeven maanden zal je kleintje de kracht vinden om zelf rechtop te zitten en in de wandelwagen te gaan zitten. Om je baby zo goed mogelijk te helpen, kun je het beste een wandelwagen kopen met meerdere ligstanden, zodat hij steeds onafhankelijker kan zitten. Een extra pluspunt is een modulaire wandelwagen waarmee je kunt wisselen tussen naar de ouders gericht en naar de wereld gericht, zodat je kleintje een band met jou kan opbouwen en de wereld kan verkennen. 

Accessoires voor de Hamilton wandelwagen

Regenhoes

Blijf droog met de Hamilton regenhoes. Snel en eenvoudig te installeren. Ook compatibel met het Hamilton Newborn wiegje.

Muggennet

Het muskietennet houdt insecten buiten en past perfect op je Hamilton wandelwagen.

 

MaxiCosi autostoel adapter 

Zorgt voor een veilige en gemakkelijke verbinding tussen de Maxi Cosi autostoel en jouw Hamilton wandelwagen.

Newborn autostoel adapter

Voor een veilige en gemakkelijke verbinding tussen het Hamilton-autostoeltje en jouw Hamilton-wandelwagen.

https://www.babyfoonplaza.nl/blog/welke-kinderwagen-moet-ik-kiezen/