Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Musthaves voor een dagje avontuur!

Voel jij ook graag de adrenaline door je aderen stromen terwijl je een ritje in een achtbaan maakt? Of vraagt een warme zomerdag er toch echt om om drie keer in de waterslide te zitten terwijl jouw juichende kinderen je nat spetteren? Voor veel gezinnen met (jonge) kinderen staat een dagje Avonturenpark ’s zomers vaak op de planning. Wij snappen dat maar al te goed; plezier en spanning in één, wat wil je nog meer? Hoewel zo’n dagje avonturen natuurlijk plezier alom is, vraagt het ook om de nodige voorbereidingen! Lees snel met ons mee voor een aantal musthaves om mee te nemen wanneer jij Walibi, Hellendoorn, Slagharen of een van de andere fijne parken bezoekt!

 

Bescherm je tegen de zon

Staat er een warme dag op de planning? Zon hoog aan de hemel? Perfect, meer heb je niet nodig toch? Niks is zo erg als verkleumd of verregend in een achtbaan of schommelschip te zitten. Maar kijk wel uit; lopend door zo’n park heb je waarschijnlijk niet door dat je aan het verbranden bent… Zorg er dus voor dat je je goed insmeert en zonnebrand meeneemt het park in! Daarnaast is het verstandig om jezelf en kinderen van hoedje of petje te voorzien… (hoewel het wel aan te raden is deze even in de tas te stoppen alvorens jullie een attractie in duiken!)

 

Koeken, repen, pakjes drinken, bekers met sap

Misschien staat jullie avonturen dag wel in het teken van het maximale eruit halen en gaan jullie een patatje lunchen, maar het is goed voor te stellen dat de adrenaline kick meer honger veroorzaakt dan alleen tijdens de lunch. Wees dus goed voorbereid, en neem wat te drinken en te eten mee! Je kan kiezen om lekker pakjes drinken mee te nemen, en een aantal mueslirepen. Wil je jouw gezelschap toch liever van je eigen lunch voorzien? Neem dit dan gemakkelijk mee in bakjes, zoals in de Mepal lunchpotten

 

Goed schoeisel

Naast het plezier en vertier dat een Avonturenpark te bieden heeft, zal de stappenteller ook de lucht in schieten. Zorg er dus voor dat jij en je gezelschap voorzien zijn van goede schoenen. Met slippertjes ga je de oorlog niet winnen; ga voor een stevige zool en een blaarvrij model. Desnoods zorg je ervoor dat jouw kinderen op hun sportschoenen de Avonturenpark-strijd aangaan; alles om te voorkomen dat iemand niet meer kan lopen aan het eind van de dag!

 

https://www.mymepal.com/