Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Bedrijfswagen leasen

Wat is een bedrijfswagen precies?

In België wordt een bedrijfswagen ook wel een ‘auto van de zaak’ genoemd. Dit heeft in Nederland een andere benaming, namelijk een bestelwagen, bestelbus of bestelauto. Verder wordt het ook wel een ‘auto op grijs kenteken’ genoemd. Dit heeft niks te maken met de kleur van het kenteken maar dit gaat om een bestelauto wat door de Belastingdienst is aangemerkt als bestelauto van een bedrijf.

Waarom een bedrijfswagen leasen? 

Hoe fijn is het als er een bedrijfswagen klaar staat voor iedereen binnen je onderneming? Het is erg belangrijk om een bepaald vermogen binnen de onderneming te houden en daarom is een bedrijfswagen leasen de perfecte uitkomst. Voor meer informatie over de bedrijfswagens helpen wij jou graag op weg! 

 

Voordelen van bedrijfswagens

Een voordeel ten opzichte van een bedrijfswagen kopen is de renteaftrek. Dit houdt in dat de rente die je over een gesloten lening bij de leasemaatschappij betaalt fiscaal aftrekbaar is. De rente mag je dus van de winst aftrekken. 

 

Ook is het natuurlijk ook een groot voordeel dat je een (nieuwe) bedrijfswagen kunt kiezen zonder hiervoor een groot bedrag neer te hoeven leggen. Zo houd je meer vermogen binnen het bedrijf wat ruimte biedt voor andere investeringen. 

 

Kies je voor financial lease? Dan word je na afbetaling van de lening eigenaar van de bedrijfswagen. De bedrijfswagen is dan voor 100% van jou zonder dat je in één keer een groot bedrag kwijt bent geweest. 

Assortiment bedrijfswagens 

Er bestaan veel verschillende soorten, maten en merken bedrijfswagens. Voorbeelden van merken bedrijfswagens zijn: Audi, BMW, Ford en Mercedes-Benz. Al deze merken hebben verschillende modellen beschikbaar. Zo is er dus altijd wel een bedrijfswagen wat past bij jouw onderneming. De bedragen van de bedrijfswagen kunnen heel erg variëren. Zo lease je bijvoorbeeld al een Volkswagen Caddy voor €157,- per maand. 

 

https://onlease.nl/financial?filter%5Bvehicle_type%5D=BEDRIJF