Neophema werkgroep
Image default
Zorg

Verzorgende ig vacature

Wil je graag in de zorg werken als verzorgende ig maar lukt het niet om aan een baan te komen? Kies dan voor een van de vacatures van Driegasthuizengroep, je bent dan verzekerd van een baan in de zorg met goede arbeidsvoorwaarden.

 

Waarom werken bij driegasthuizengroep?

Wat driegasthuizengroep zo bijzonder maakt is dat zij maatwerk leveren in het opleiden van personeel, zij veel verschillende functies hebben, je snel wegwijs wordt met een praktijk buddy en je heel flexibel vrijwilliger voor een moment of structureel kan zijn. Kies dus om als flexwerker of als vrijwilliger aan de slag te gaan. Ook wordt driegasthuizengroep veel aan bevolen, zo vond 92% van de waarderingen dat zij goede zorg leveren. Met een baan als verzorgende ig zul je dus zeker bijdragen hieraan. Kies er dus vandaag nog voor om te reageren op een verzorgende ig vacature. Je kunt zelfs een alert voor de vacatures instellen voor als je gelijk wilt reageren op een verzorgende ig vacature, dan mis je geen vacature!

 

Kies voor leerwerktraject verzorgende ig

Wil je liever een opleiding volgen? Dat kan ook, kies dan voor een 3-jaar durende BBL-opleiding. Tijdens de opleiding ga je 1 dag naar school voor het leren van de theorie en alle praktijk leer je in de 20-24 uur die je per week werkt. Dit zorgt ervoor dat je op een intensieve wijze het vak geleerd wordt om zo aan de slag te kunnen als succesvolle zorgverlener. Wil je weten of er een passende vacature verzorgende ig is voor jou? Bekijk hier de openstaande vacatures.