Neophema werkgroep
Image default
Beauty en verzorging

Wat mooier en duidelijker

Als je volle wenkbrauwen hebt en daar graag wat meer vorm in wilt aanbrengen is je mooie wenkbrauwen laten epileren in Hengelo echt een enorme aanrader. Het is wel bekend dat wenkbrauwen echt ontzettend veel doen voor je gezicht. Als je ze in een vorm hebt geëpileerd die niet bij de vorm van je hoofd past gaat dat er dan ook heel raar uit zien. De mensen in Hengelo hebben hier veel verstand van en meten precies hoe jouw wenkbrauw moet lopen. Dat markeren ze dan met een beetje inkt op je hoofd zodat ze de lijnen makkelijk kunnen volgen en de haartjes eromheen weg kunnen halen.

Eerst even schrikken

Het gaat waarschijnlijk wel even wennen zijn om je gezicht te zien nadat je je wenkbrauwen hebt laten epileren in Hengelo omdat het dus echt veel veranderd. Als je een wenkbrauw hebt die doorloopt in het midden van je gezicht worden die haartjes sowieso weggehaald. Wij passen goed op dat we op tijd stoppen zodat je wenkbrauw niet te laat begint. Naast het epileren trimmen we de haartjes ook met een schaartje. Te lange haren kan er voor zorgen dat het er rommelig uitziet terwijl het juist de bedoeling is dat het er netter en strakker uit komt te zien.

Je bent in goede handen

Voordat wij beginnen met het epileren van de haren laten we je eerst zien hoe we het hebben getekend. Je kan dan altijd nog bepalen of je ermee door wilt gaan of dat je het niet mooi vind. Het is goed om te weten dat je ons wel volledig kunt vertrouwen met je wenkbrauwen. Wij hebben jarenlange ervaring en weten precies wat we doen, daar hoef je je dus geen zorgen over te maken. Het is natuurlijk spannend om zo’n grote verandering in je gezicht aan te brengen maar wij beloven je dat je er mega tevreden over gaat zijn.