Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Supermarktmanager

Supermarktmanager

Als teamcoach ben je verantwoordelijk voor het leiden en motiveren van een team van ongeveer 10 winkelmedewerkers. Je brengt een positieve drive in het team en zorgt ervoor dat iedereen met plezier naar het werk komt. Als een ware multitasker organiseer je de verschillende taken van het team en steek je zelf ook mee de handen uit de mouwen wanneer dat nodig is. Je hebt een actieve rol op de werkvloer en bent betrokken bij alle aspecten van het winkelbeheer.

Je bouwt persoonlijke contacten op met klanten en fungeert als het eerste aanspreekpunt voor hen. Dit betekent dat je vragen beantwoordt, problemen oplost en ervoor zorgt dat elke klant met een glimlach de winkel verlaat. Als voortrekker ben je een inspiratie voor je medewerkers. Je zorgt voor een klantgerichte dynamiek in het team en creëert een ‘happy workplace’ waar iedereen zich gewaardeerd en gemotiveerd voelt.

Daarnaast groei je uit tot het gezicht van een sterk merk en leid je je eigen team met trots en toewijding. Je zorgt voor een efficiënte en prettige werkomgeving waarin de klant altijd centraal staat. Je stimuleert je team om uitstekende service te bieden en bouwt samen aan een positieve en productieve werksfeer.

Wat zoeken we?

Voor deze rol zijn we op zoek naar iemand met een sterke verantwoordelijkheidszin en een positieve drive. Je hebt het talent om te multitasken en bent een kei in plannen en organiseren. Dit betekent dat je in staat bent om verschillende taken en verantwoordelijkheden te beheren zonder het overzicht te verliezen. Je hebt een hands-on ingesteldheid en bent bereid om zelf ook de mouwen op te stropen en actief mee te werken op de werkvloer.

Je bent beschikbaar van maandag tot en met zondag, tussen 6 uur ’s ochtends en 8 uur ’s avonds. Dit betekent dat je afwisselend op een zaterdag of zondag werkt, met één vaste vrije dag in de week. Flexibiliteit is essentieel in deze rol, aangezien je werktijden kunnen variëren afhankelijk van de behoeften van de winkel.

Je beschikt over administratieve vaardigheden en hebt minimaal een diploma secundair onderwijs of bent in het bezit van een bachelordiploma. Ervaring als leidinggevende in de retail of de horeca is een pluspunt, omdat dit je voorbereidt op de uitdagingen van het managen van een team in een dynamische omgeving. Je kunt mensen coachen, motiveren en enthousiasmeren, en weet hoe je een positieve en productieve werksfeer kunt creëren.

Ons aanbod

In ruil voor je inzet bieden wij je een correct salaris en flexibele werktijden. Je komt terecht in een leuke werkomgeving, waar collegialiteit en een aangename werksfeer hand in hand gaan. We geloven in de kracht van teamwork en hechten veel waarde aan een sterke teamspirit.

  • Groeikansen: We bieden je volop mogelijkheden om je professioneel te ontwikkelen en door te groeien binnen de organisatie. Je krijgt de kans om nieuwe vaardigheden te leren en je carrière een boost te geven.
  • Een goede verloning: Je ontvangt een competitief salaris dat in overeenstemming is met je ervaring en prestaties.
  • Een vast contract: We bieden je stabiliteit en zekerheid met een vast contract.
  • Ruimte voor initiatieven en inbreng: We moedigen je aan om je ideeën en initiatieven te delen. Je krijgt de ruimte om innovatieve oplossingen aan te dragen en bij te dragen aan de verbetering van onze werkwijzen.

Bij ons krijg je de kans om te werken in een dynamische omgeving waar jouw inbreng wordt gewaardeerd en waar je echt het verschil kunt maken. Als jij de persoon bent die we zoeken, nodigen we je uit om te solliciteren en deel uit te maken van ons enthousiaste en toegewijde team!

Office Management

https://www.vindazo.be/vacatures/supermarktmanager.html