Neophema werkgroep
Image default
Hobby en vrije tijd

Musicalles voor ambitieuze kinderen

Muscials worden steeds populairder. Denk maar aan het succes van Sister Act, Billy Elliot, The Lion King en Soldaat van Oranje. Hierdoor willen steeds meer kinderen graag op musicalles, zodat ze net zo goed worden als hun idolen. Waar kunnen deze kinderen terecht? Het antwoord is bij De Gooische Muziekschool. Deze school geeft musicalles aan kinderen van diverse leeftijden. De kinderen worden altijd ingedeeld bij leeftijdgenootjes en uiteraard staat plezier maken natuurlijk centraal. Spelenderwijs leren kinderen immers het meest. Bovendien krijgen ze les van specialisten in dans, zang en acteren. Dit betekent dat ze meerdere docenten hebben, ieder met zijn of haar eigen expertise. Hierdoor leren kinderen het vak van de allerbesten en komt hun talent het meest tot bloei.

Een prachtige eindproductie als kers op de taart

Na al dat oefenen willen de kinderen natuurlijk laten zien wat ze kunnen. Daarom wordt er altijd toegewerkt naar een leuke eindproductie die wordt opgevoerd voor de trotse ouders en andere familieleden. Dit gebeurt in Theater Concordia, zodat de kinderen toegang hebben tot alle benodigdheden en zich een echte ster voelen. Zie wat de musicalles hen allemaal gebracht heeft en hoe zelfverzekerd ze op het podium staan! Dat moment wil toch iedere ouder ervaren?

Of kies voor zangles of muziekles

Uiteraard zijn er ook kinderen die musicalles niet zo leuk vinden, maar die wel graag muzikaal bezig zijn. Dan biedt zangles of muziekles uitkomst. Ook deze lessen zijn te volgen bij De Gooische Muziekschool. Kinderen kunnen zingen in een koor of individuele lessen volgen, eventueel bij hen thuis. Ze kunnen dan kiezen uit de genres: klassiek, pop en musical. Daarnaast is het ook mogelijk om een muziekinstrument te leren bespelen. Dit kan piano, keyboard, blokfluit of gitaar zijn, maar ook andere instrumenten behoren tot de mogelijkheden. Zo kunnen kinderen ook leren drummen of een blaasinstrument zoals de trompet, de trombone of de saxofoon leren bespelen. Dat wordt nog moeilijk kiezen!

https://www.degooischemuziekschool.nl/