Neophema werkgroep
Image default
Vakantie

Investeren in een vakantiewoning in Spanje? Veilig en makkelijk met deze specialist!

Heeft u plannen om te investeren in vastgoed? Wilt u wel investeren in een leuke vakantiewoning in een zonnig land als Spanje? Koopt u graag een vakantiewoning waar u zelf ook van kunt genieten, maar die u ook kunt verhuren? Geen probleem! Investeren in vastgoed in binnen- of buitenland is veilig en eenvoudig met Center Parcs Vastgoed. Dit bedrijf staat internationaal bekend om zijn schitterende vakantieparken voor jong en oud. Ook u kunt hier genieten, door te investeren in een vakantiewoning in een van de parken. Zo profiteert u van een prachtige vakantie in uw eigen vakantiewoning op leuke locaties en extra inkomen. Lees verder en ontdek nog meer voordelen.

De voordelen van investeren in vastgoed met Center Parcs

Investeren in vastgoed, in binnen- of buitenland, kan ingewikkeld zijn als u geen ervaring heeft. Daarom wordt u bij Center Parcs Vastgoed bijgestaan in het hele proces. Het bedrijf heeft al meer dan 50 jaar ervaring. Hun experten weten dan ook perfect hoe ze u kunnen helpen, van aankoop tot onderhoud van uw vakantiewoning. Gaat u met hen in zee? Dan krijgt u bovendien van een langlopend huurcontract. Gedurende circa 15 jaar geniet u zorgeloos van de vaste huurinkomst van uw vakantiewoning. Iedere kwartaal ontvangt u dus inkomsten, ongeacht de bezettingsgraad van uw woning. Dit geeft u zekerheid en veiligheid. Bovendien betaalt u hierop geen extra kosten. Verzekering, onderhoud, water en elektriciteit zijn allemaal op rekening van Center Parcs Vastgoed.

Kies uit tientallen locaties

Als u wilt investeren in vastgoed, is er dus geen betere en meer ervaren partner dan dit bedrijf. Bovendien heeft u keuze uit tientallen locaties. Wilt u investeren in een vakantiewoning in het zonnige Spanje of het warme Frankrijk? Of zoekt u een vakantiewoning dichter bij huis, in Nederland bijvoorbeeld? Het is allemaal mogelijk. Ontdek uw opties en wacht niet langer om te investeren in een eigen vakantiewoning in Spanje. Bezoek snel de website van Center Parcs Vastgoed en vraag om een afspraak.