Neophema werkgroep
Image default
Eten en drinken

Foodservice tilt je bedrijf naar een hoger niveau

Foodservice is een erg goede manier om je kennis op het gebied van voedsel te vergroten. Met behulp van deze service ben je namelijk op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en cijfers als het gaat om voedsel. Hieruit kan jij je voordeel halen. Met deze informatie kan je de allerbeste product en markt combinaties maken. Zo zal foodservice je bedrijf naar een hoger niveau tillen. Daarnaast is onze service voor elke soort producent geschikt. Al gaat het om het produceren van voedsel of het presenteren van gerechten in een restaurant, wij staan klaar om je van informatie te voorzien.

De markt

Onze foodservice richt zich uiteraard op de voedselmarkt. Hieronder vallen institutionele markt, catering markt en de horeca markt. Ons bureau beschikt over informatie van de allernieuwste ontwikkelingen. Wij zijn als een van de eersten op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen in de voedsel branche. Deze ontwikkelingen delen we dan ook graag met jou. Deze informatie kan voor jou als fabrikant of eindgebruiker zeer nuttig zijn. Hiermee kan je namelijk een goede strategie opstellen waarmee je de beste resultaten zult boeken. Foodservice helpt je dus echt bij het verbeteren van jouw resultaten.

Het onderzoek

We moeten natuurlijk wel het een en ander qua onderzoek verrichten, al willen we jou een goede foodservice bieden. Dat onderzoek doen we dan ook grootschalig, zodat we zoveel mogelijk informatie registreren. Deze onderzoeken worden kwantitatief en kwalitatief uitgevoerd. Je zult uiteindelijk dus over de meeste en betrouwbaarste informatie beschikken. Verder hebben we ook al een hoop ervaring, en weten we hoe we het beste onderzoek kunnen verrichten. Daarnaast kan je ook zelf onderzoeksvragen bedenken. Deze vragen zullen we dan speciaal voor jou op maat onderzoeken. Zo sluit de foodservice ook nog eens aan op jouw bedrijf.Gerelateerde artikelen

Lekker barbecue├źn op uw feest in Antwerpen met een professionele catering

Eenvoudig zaalverhuur in Alblasserdam

Uiteten met het hele gezin bij een kindvriendelijk restaurant met binnenspeeltuin