Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

De populariteit van bedrukte bidons als promotiemateriaal

Als je op zoek bent naar promotiemateriaal dat is uitgegroeid tot een ware klassieker, zoek dan niet verder dan bedrukte bidons. Deze handige drinkflessen zijn niet alleen praktisch, maar kunnen ook worden gebruikt als geweldige marketingtools. Maar waar worden ze tegenwoordig nog allemaal voor gebruikt? En is het nog steeds een aantrekkelijk promotiemateriaal? In dit blog gaan we dieper in op de populariteit van bedrukte bidons als promotiemateriaal en waarom jij jouw bidons zou moeten laten bedrukken.

 

Overal inzetbaar

Bedrukte bidons zijn overal inzetbaar en daarom een populair promotiemateriaal. Of het nu gaat om sportevenementen, outdoor-activiteiten, festivals of bedrijfsuitjes, bedrukte bidons passen overal bij en worden altijd gewaardeerd. Ze zijn handig, duurzaam en zorgen ervoor dat jouw merk opvalt op een subtiele manier. Bovendien kunnen ze voorzien worden van een opvallende print of logo.

 

Goed voor het milieu

Een ander groot voordeel van bedrukte bidons is dat ze bijdragen aan een duurzamere wereld. In vergelijking met plastic flessen zijn herbruikbare bidons beter voor het milieu en worden ze minder snel weggegooid. Door te kiezen voor bedrukte bidons laat je zien dat jouw bedrijf begaan is met het milieu en dat je bewust omgaat met het gebruik van plastic.

 

Opvallende promotiemogelijkheden

Een bedrukte bidon biedt ruimte voor een opvallende promotie. Er zijn veel mogelijkheden als het gaat om het bedrukken van bidons. Denk aan full-colour prints, gravures of zelfs doming – een process waarbij een afbeelding in een laagje hars wordt gegoten waardoor de print nog langer meegaat. Door jouw promotie creatief en opvallend te laten zijn, zorg je voor extra aandacht voor jouw merk.

 

Duurzaamheid

Bidons bedrukken bieden uitstekende duurzaamheid en gaan door hun robuuste karakter lang mee. Hierdoor heeft jouw merk een potentieel voor een langer bereik bij je klanten. Ook klanten die niet eerder met je merk in contact zijn gekomen kunnen zo als wandelende reclameborden fungeren en nieuwe klanten naar je bedrijf leiden.

 

Een duurzame investering

Als je op zoek bent naar promotiemateriaal dat een hogere ROI oplevert, zijn bedrukte bidons een goede keuze. Ze zijn betaalbaar, duurzaam en overal inzetbaar. Je kunt er meerdere keren je merknaam mee promoten en krijg je in ruil hiervoor de aandacht van potentiële klanten.

 

Kortom, bedrukte bidons zijn een tijdloos, duurzaam en betaalbaar promotiemateriaal. Ze bieden vele mogelijkheden om jouw merk te promoten en laten zien dat jouw bedrijf begaan is met het milieu. Als je op zoek bent naar slimme investeringen voor jouw bedrijf, overweeg dan zeker om bedrukte bidons in te zetten als promotiemateriaal. Bovendien bieden ze een bonus doordat ze achteraf hergebruikt kunnen worden en jouw merk op deze manier nog langer op de kaart blijft staan.

 

https://www.loopper.nl/bidons-bedrukken