Neophema werkgroep
Image default
Zakelijk

Volg ook een bhv cursus

Bij Kompas Veiligheidsgroep staat veiligheid op de eerste plaats. Wij zijn een professioneel opleidingsinstituut dat zich richt op het bieden van hoogwaardige veiligheidsoplossingen. Ons doel is om de veiligheid te verbeteren en het risico op ongevallen en noodsituaties te verminderen.

Als opleider van BHV, EHBO en VCA cursussen, bieden wij een uitgebreid scala aan opleidingsmogelijkheden. Onze cursussen zijn ontworpen om onze cursisten in staat te stellen snel en effectief te handelen in geval van noodsituaties. Onze deskundige instructeurs ontwikkelen onze cursussen in-house en houden deze up-to-date met de nieuwste wet- en regelgeving. Door onze cursisten de beste training te bieden, zijn zij in staat om de veiligheid van zichzelf en anderen te waarborgen.

Onze basis BHV cursus duurt slechts één dag, terwijl de herhalingscursus in een halve dag kan worden afgerond. Hierdoor kunnen onze cursisten hun kennis up-to-date houden zonder te veel tijd te besteden aan opleiding. Naast BHV cursussen bieden wij ook EHBO en VCA cursussen aan. Onze EHBO cursus leert cursisten eerste hulp te verlenen bij verschillende medische noodsituaties, terwijl onze VCA cursus cursisten leert veilig te werken en risico’s te herkennen.

Meer weten over veiligheidsadvies?

Naast onze opleidingen bieden wij ook veiligheidsadvies aan. Onze ervaren veiligheidsdeskundigen kunnen bedrijven helpen bij het ontwikkelen van veiligheidsplannen en risico-inventarisaties. Door onze expertise en ervaring kunnen bedrijven hun werknemers een veilige werkomgeving bieden en voldoen aan de wettelijke eisen.

Tot slot bieden wij ook een breed scala aan veiligheidsproducten aan in onze webshop. Ons assortiment omvat onder andere EHBO-kits, brandblussers, AED’s, verbandmiddelen en meer. Hierdoor kunnen onze klanten een totaalpakket aan veiligheidsoplossingen bij ons vinden.

Als toonaangevend veiligheidsinstituut willen wij onze klanten de beste veiligheidsoplossingen bieden. Bij Kompas Veiligheidsgroep stellen wij veiligheid altijd op de eerste plaats!