Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Zoldertrappen

Ben je op zoek naar een opgang voor de zolder maar wil je een verplaatsbare trap? Dan zijn de zoldertrappen van Van Eldik Ladders de beste oplossing voor je.

Opgang naar zolder

Wanneer je efficiënt met je ruimte om wilt gaan zijn de verplaatsbare zoldertrappen een mooi middel om dit te doen. Doordat je de trap los kunt neerzetten heb je het gemak van een trap naar zolder maar de ruimte alsof je geen trap zou hebben. Volg je de uitleg Van Eldik Ladders nog? Wanneer je deze trap namelijk aan de kant zet, heb je de beschikking over de volledige ruimte van je overloop. Daardoor ben je in staat om je daar vrij te bewegen. Heb je de trap nodig dan pak je deze er snel bij. Zo heb je de beschikking over een ruimtebesparende opgang naar zolder.

Grenenhout of beukenhout

Je hebt bij deze zoldertrappen van Van Eldik Ladders de keuze uit grenen- of beukenhouten trappen. We proberen je te helpen met het maken van de juiste keus. De grenenhouten trappen worden gemaakt van sparrenhout. Dit hout groeit snel maar is heel stevig. Doordat het snel groeit zitten de jaarringen niet dicht op elkaar. Dit wordt ook wel de nerving van het hout genoemd. Een grenenhouten trap is licht van kleur ten opzichte van bijvoorbeeld de beukenvariant. Hij is ook heel erg goed overschilder baar. Dus wil je de trap een leuk kleurtje geven? Dan is dit de beste keuze voor jou. De beukenhouten trap is fijner van nerf. Dat komt omdat een beuk langzaam groeit. Daardoor zitten de jaarringen dichter op elkaar. Dat geeft deze trappen een hele mooie, rustieke uitstraling. De trap is stevig en degelijk; robuust!

Verschillende maten

Het zal je niet verbazen dat deze trappen in diverse maten leverbaar zijn. Iedere opgang naar zolder is natuurlijk anders. Van Eldik Ladders heeft daar uiteraard rekening mee gehouden zodat je altijd een goede trap vindt voor jouw situatie. Daarvoor hebben ze op de website handige maattabellen staan die je helpen bij het maken van de juiste keuze.

Koop je zoldertrappen bij Van Eldik Ladders

Ook wanneer je een zoldertrap nodig hebt koop je deze bij Van Eldik Ladders. De trappen hebben ze vaak gewoon op voorraad. Van iedere lengte staan er voldoende trappen in het magazijn. Daardoor heb je jouw nieuwe zoldertrap altijd binnen een paar dagen in huis zodat je snel aan de slag kunt. Heb je nog vragen? Bel ons dan, onze vakmensen staan je graag te woord!

 

https://www.vaneldikladders.nl/