Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Hoe organiseer je het perfecte 21 diner?

Hoe organiseer je het perfecte 21 diner? 

Of het nu je eigen 21e verjaardag is of dat je een speciaal etentje geeft voor iemand anders, een 21e verjaardagsdiner is een gelegenheid die het verdient om gevierd te worden! Het organiseren van het perfecte diner kan ontmoedigend lijken, maar dat hoeft niet zo te zijn. Lees verder voor tips over hoe je de avond onvergetelijk en stressvrij kunt maken!

 

Tafelschikking en thema:

De eerste stap bij het plannen van je etentje is het beslissen over een tafelschikking en thema. Wil je iets formeel, informeel, of iets daartussenin? De tafel dekken met decoraties die passen bij het thema kan helpen om een feestelijke sfeer te creëren en je gasten het gevoel te geven dat ze welkom zijn. Overweeg het gebruik van bloemen, plaatskaarten, feestartikelen en andere decorstukken die bij de gelegenheid passen. Je kunt ook overwegen om wijnglazen te laten graveren met de initialen van je gasten. Het leuke is dat de gasten de wijnglazen als cadeautje mee naar huis kunnen nemen! Laat snel je wijnglas graveren!

 

Planning van het menu:

Nu is het tijd om na te denken over wat voor eten en drinken je wilt serveren tijdens je etentje. De beste manier om te plannen is door te peilen welk type keuken bij de smaak van je gasten past. Houd ook rekening met hun dieetvoorkeuren, zodat iedereen aan tafel iets heeft waarvan hij of zij kan genieten. Ervoor zorgen dat er voldoende veganistische en vegetarische opties zijn is altijd een goed idee! Als je het eenvoudig wilt houden, kies dan voor fingerfood of schalen met hapjes in plaats van meerdere gangen.  Dranken zijn ook belangrijk; sla zowel alcoholische dranken zoals bier en wijn in als niet-alcoholische opties zoals mousserende cider of punch voor degenen die geen alcohol drinken. 

 

Timemanagement:

Tot slot is een goed tijdsbeheer noodzakelijk bij het organiseren van een evenement, vooral als er alcohol in het spel is! Zorg ervoor dat iedereen vertrekt met een of andere veilige vervoersmogelijkheid, zoals het krijgen van ritten van aangewezen chauffeurs of Uber/Lyft auto’s die van tevoren zijn geregeld. Vergeet vooral niet dat je 21e verjaardag gevuld moet zijn met leuke herinneringen die een leven lang meegaan! 

 

https://www.personalsurprise.nl/