Neophema werkgroep
Image default
Aanbiedingen

Een nieuwe fiets kopen?

Wonend in het prachtige Twente heb je legio fietsroutes die je langs mooie stukjes natuur voeren. Om het prachtige groen zoveel mogelijk in je op te nemen, is een robuuste stalen ros noodzakelijk. Zo maak jij van fietstocht een gezellige dag, waarbij je het fietsen afwisselt met een picknick of een overheerlijk kopje koffie in een horecagelegenheid in de nabije omgeving.

Elektrische fiets

Voor langere routes is een elektrische fiets zeer geschikt. Deze koop je bij fietsenwinkel Enschede, waar je jouw nieuwe fiets ook thuis kunt laten bezorgen. Door de trapondersteuning waar de elektrische fiets van is voorzien, houd jij het moeiteloos vele uren vol op je e-bike. Laat je wel goed adviseren over de accu en de actieradius en zorg ervoor dat je de goede framemaat kiest. Afhankelijk van jouw doel bij het fietsen, kies je het aantal rijprogramma’s en de hoeveelheid versnellingen.

Stadsfietsen

Gaat jouw voorkeur uit naar een transportfiets of stadsfiets? Hiermee kun jij je prima redden voor de dagelijkse kilometers door Enschede en omstreken. Neem een tas mee op de voordrager en schaf fietstassen aan, dan kun jij al je boodschappen zonder problemen op de fiets halen. Goed voor je gezondheid en goed voor het milieu.

Fietsplezier voor het hele gezin

Breng je vrije tijd gezellig samen met je gezin door, wanneer je gaat fietsen. Met een elektrische moederfiets of een e-bike met verlaagde instap neem jij je kleintje gezellig mee om even heerlijk uit te waaien. Voor de oudere kinderen is een nieuwe kinderfiets een cadeau waar ze veel profijt van zullen hebben. Het vergroot hun zelfstandigheid en geeft ze de kans om de wijde wereld steeds meer op eigen gelegenheid te ontdekken.

Populaire fietsen

Vanwege de handige bagagedragers en het stoere uiterlijk is de transportfiets al geruime tijd in trek. Ook de omafiets doet het nog steeds goed en daar zullen de fijne zithouding en mooie uitstraling vast aan bijdragen. Laat je fiets na aanschaf wel regelmatig onderhouden, dan ben je jarenlang verzekerd van onbezorgd fietsplezier in de groene provincie Overijssel.

 

https://www.piest.nl/