Neophema werkgroep
Image default
Zakelijk

Vergaderruimte Eindhoven

Een vergaderruimte Eindhoven? Mag het ook ietsje verder zijn? In De Ruwenberg namelijk, gelegen tussen Den Bosch en Eindhoven, biedt je alles wat jij je maar van een vergaderlocatie wenst. Je passeert er de auto nog gratis voor de deur en bevind je op een uniek stukje natuur. Alleen al het uitzicht inspireert en maakt van elke vergadering een succesvolle vergadering.

De Ruwenberg kan steeds onvervalst maatwerk bieden

Ongeacht hoe groot de groep mensen is met wie je vergadert en ongeacht de duur van de vergadering, De Ruwenberg kan je steeds maatwerk bieden. In Sint-Michielsgestel vind je kamer voor twee personen, maar net zo gemakkelijk zalen voor 450 mensen. Als je weet dat je vergadering zeker een aantal dagen zal beslaan, kies dan voor het huren van een complete vleugel, inclusief 66 hotelkamers en verschillende zalen en een eigen terras en lounge. Je kunt dan ook genieten van de faciliteiten die De Ruwenberg te bieden heeft en maakt zo ’s avonds je hoofd leeg na een zware vergaderdag.

Het is ook een optie om buiten te vergaderen

De Ruwenberg biedt je ook de optie om buiten te vergaderen en is ook al de ideale plaats om een trainingskamp met je sportploeg te beleggen. Je organiseert er meetings en evenementen en boekt er een comfort, superior of executive suite hotelkamer. De verschillende vergaderarrangementen zijn zeer scherp geprijsd en zoals gesteld is de ligging idyllisch, op een uniek landgoed in het hart van Brabant. Of het nou gaat om het organiseren van een groot congres, een teambuildingsactiviteit of een vergadering, De Ruwenberg in Sint-Michielsgestel biedt steeds maatwerk en kan alle groepsgroottes prima aan. De uitvalswegen richting Eindhoven en andere steden zijn bovendien goed te noemen, waardoor het klein stukje extra rijden voor niemand een probleem zal zijn. Integendeel zelfs.