Neophema werkgroep
Image default
Dienstverlening

Maatwerk taaltrainingen Frans voor zakelijke professionals – The Square Mile

Bent u op zoek naar een taalinstituut dat gespecialiseerd is in zakelijke taaltrainingen? Dan bent u bij De Square Mile aan het juiste adres! Neem contact op met The Square Mile voor meer informatie over hun taaltrainingen, zoals de taalcursus Frans, en ontdek hoe zij u kunnen helpen uw zakelijke doelen te bereiken.

Maatwerk trainingen in verschillende talen

De Square Mile is een taalinstituut dat al 20 jaar zakelijke taaltrainingen aanbiedt, waaronder taalcursus Frans. Ze bieden maatwerk trainingen in verschillende talen, waaronder Frans. De taaltrainingen kunnen incompany, online of op een andere locatie worden gevolgd. De trainingen zijn gericht op verschillende sectoren, zoals de gezondheidszorg, financiële sector en ICT. De aanpak van The Square Mile is gericht op het leveren van kwaliteit en maatwerk. Ze hebben een team van ervaren taaltrainers die afkomstig zijn uit het bedrijfsleven. De klanttevredenheid is hoog, met scores tussen de 99,1 en 99,7 procent. Als u interesse heeft in een taaltraining Frans, kunt u contact opnemen met The Square Mile voor meer informatie.

Wat zijn de zes gebieden waarop maatwerk wordt geboden?

De zes gebieden waarop maatwerk wordt geboden zijn:

  1. Locatie: De taaltraining cursus zakelijk Frans kan online plaatsvinden via een videoconferencing platform zoals Zoom, Teams of Webex, of op een van onze trainingslocaties bij u in de buurt.

  2. Leerdoelen: De taaltraining cursus zakelijk Frans wordt afgestemd op uw specifieke leerdoelen. Of u nu uw spreekvaardigheid wilt vergroten, uw schrijfvaardigheid wilt verbeteren, of specifieke vakgerelateerde taalvaardigheden wilt ontwikkelen, wij zorgen voor een training die daarop aansluit.

  3. Vakgebied: De taaltraining cursus zakelijk Frans wordt afgestemd op uw specifieke vakgebied. Of u nu werkzaam bent in de zakelijke dienstverlening, gezondheidszorg, financiële sector, ICT, of een andere sector, wij zorgen voor een training die gericht is op uw werkpraktijk.

  4. Startniveau: De taaltraining cursus zakelijk Frans kan worden aangepast aan uw startniveau. Of u nu een beginner bent of al gevorderde kennis heeft van de taal, onze ervaren taaltrainers kunnen op elk niveau een training verzorgen.

  5. Aantal deelnemers: De taaltraining cursus zakelijk Frans kan individueel plaatsvinden of in groepsverband. Of u nu een individuele training wilt volgen of samen met uw collega’s deel wilt nemen aan een groepstraining, wij zorgen voor een training die past bij uw wensen.

  6. Planning: De planning van de taaltraining cursus zakelijk Frans wordt afgestemd op uw agenda. Of u nu behoefte heeft aan een intensieve spoedcursus of een flexibele training onder werktijd, wij zorgen voor een planning die bij u past.

https://www.thesquaremile.nl/