Neophema werkgroep
Image default
Muziek

Uw piano laten restaureren zodat u snel weer de sterren van de hemel speelt

Bent u een gepassioneerd pianospeler en merkt u dat uw piano niet meer naar behoren werkt? Dan is het wellicht tijd om uw piano te laten restaureren. Het kan gaan om een kleine restauratie, maar het is ook mogelijk dat de volledige zangbodem toe is aan vervanging. In beide gevallen kunt u terecht bij Evert Snel voor het vakkundig én zorgvuldig laten restaureren van uw piano. Of dit nu een Bösendorfer is, of een exemplaar van een ander merk. Bij dit bedrijf zijn ze voorloper op het gebied van pianotechniek, waardoor ze uw piano zonder moeite een nieuw leven in blazen.

Uw piano met de grootste zorg laten restaureren

Het is begrijpelijk dat u uw piano, ongeacht of dit een Bösendorfer of ander merk is, niet zomaar uit handen geeft. U wilt immers niet dat deze zijn mooie klanken verliest. Dit begrijpen ze bij Evert Snel als geen ander, waardoor u ervan op aan kunt dat uw piano bij dit bedrijf in goede handen is. Door de vele jaren aan ervaring hebben de specialisten van dit bedrijf inmiddels zoveel kennis, dat ze uw piano met de grootste precisie en zorg restaureren. Na de restauratie wordt tevens het stemmen van uw piano voor u gedaan. Zo speelt u binnen de kortste keren weer op uw oude piano die als nieuw klinkt.

Ook voor het aanschaffen van een nieuwe piano kunt u hier terecht

Is uw huidige piano toe aan vervanging? Ook dan kunt u bij Evert Snel terecht. In het assortiment van deze specialist vindt u diverse nieuwe en tweedehands piano’s en vleugels van het merk Bösendorfer. Kiest u voor een tweedehandse Bösendorfer? Dan is uiteraard ook het nodige restauratiewerk uitgevoerd voordat u deze ontvangt. Bovendien profiteert u, net als bij het restaureren van uw piano, van maar liefst vijf jaar garantie!

Neem gerust telefonisch contact op als u meer informatie wenst

Wenst u meer informatie over het laten restaureren van uw piano bij Evert Snel? Of bent u benieuwd naar het huidige aanbod aan Bösendorfer piano’s en vleugels? Neem dan gerust contact op met deze specialisten via het telefoonnummer op de website. Ze komen graag met u in contact.