Neophema werkgroep
Image default
Meubels

Het ultieme stapelbed 4 personen

Het ultieme stapelbed 4 personen

Vaak zijn er moeders die graag een kamer voor hun kinderen willen inrichten die gedeeld wordt door een tweeling, twee broers of zussen. Maar, wat als je een groter gezin hebt, zoals een vierling of vier kinderen en je hebt maar een beperkte ruimte voor je gezin. Dan is de enige oplossing voor je probleem om een kamer te ontwerpen die plaats biedt aan je vier kinderen. En ik denk dat de beste manier om dit te doen is om de slaapkamer in te richten met het stapelbed 4 personen

Een stapelbed is een van de vele stijlen van bedden waarin normaal gesproken een bed boven het andere bed is gestapeld. Verrassend genoeg is de stijl van dit bed de beste manier om ruimte te besparen voor een slaapkamer, vooral als het voor je vier kinderen is. Op deze manier kan de rest van de ruimte worden gebruikt als speelruimte en andere functionele ruimte waar je kinderen van kunnen genieten. Bovendien krijgt je zo een fris en georganiseerd ontwerp voor de slaapkamer van je kind. Maar natuurlijk voor een meer leuke en levendige ruimte, zal dit gebied niet alleen dienen als een plek om te slapen – je kinderen kunnen hun vrienden en je familie uitnodigen waar ze het comfort en de rust van het gebied kunnen delen.

Met een stapelbed voor vier personen kun je gemakkelijk kinderen of volwassenen heel comfortabel laten slapen. Dit speciale stapelbed is geweldig omdat het in wezen een op maat gemaakt bed voor uw huis is. U kunt kiezen uit drie afwerkingen – wit, naturel of kastanje – en drie stijlen voor de uiteinden van het bed – latten, panelen of gebogen.  

Om te beginnen zijn er twee geweldige kansen om op een stapelbed te slapen! Laat oudere kinderen, tieners of volwassenen hoog slapen, terwijl de jongeren op de twee onderste stapelbedden blijven voor de veiligheid. Door twee bedden hoog te plaatsen en er twee onder te houden in een hoekstapelbed, komt bovendien veel vloeroppervlak vrij in een slaapkamer, zodat er ruimte overblijft om te lopen en te bewegen. Veilig klimmen is altijd een punt van zorg voor ouders. Het stapelbed voor 4 personen heeft een trap en een schuine ladder. Bij de trap krijg je ook verschillende uittrekbare opbergladen (een handige manier om extra spullen op te bergen in een kamer voor vier personen!) De schuine laddertreden hebben voetgroeven en handvatten om veilig te kunnen klimmen. Als de ruimte het toelaat, en je liever twee stapelbedden naast elkaar ziet, zijn er ook hiervoor ook een heleboel andere bed configuratie voor vier personen. 

stapelbed 4 personen