Neophema werkgroep
Image default
Muziek

Zowel bedrijven als particulieren kunnen bij dit bedrijf een djembé workshop boeken

Lijkt het jou leuk om samen met je collega’s, vrienden of familie een swingend muziekstuk neer te zetten? Volg dan een djembé workshop bij Dununba. Dit bedrijf geeft energieke muzikale workshops vol humor waar zowel jong als oud plezier aan beleeft. Je kunt bij hen terecht voor djembé workshops, maar ook voor bodypercussie, Braziliaanse percussie en Boomwhacker workshops. Maak muziek met Braziliaanse of Afrikaanse instrumenten of zelfs met je eigen lichaam tijdens een onvergetelijke workshop. Zowel bedrijven en scholen als particulieren kunnen bij dit bedrijf terecht, dus waar wacht je nog op?

Kies uit verschillende arrangementen met goed verzorgde catering

Je kunt bij Dununba uit meer kiezen dan verschillende instrumenten alleen. Dit bedrijf biedt je namelijk ook de mogelijkheid om de muzikale workshop en het djembé leren spelen te combineren met lekker eten. Door een van de arrangementen te boeken, combineer je deze unieke beleving met een lunch, borrel of diner. De enige voorwaarde hierbij is dat de workshop op een van de locaties waar Dununba mee samenwerkt wordt gehouden. Boek je enkel de workshop, dan kun je overal terecht. De djembé workshop kan dus ook bij jouw thuis, op kantoor of bijvoorbeeld op school gegeven worden. Als er maar genoeg ruimte is. Daarnaast kan ook het thema volledig op jouw wensen aangepast worden. Zo organiseer je de workshop precies zoals jij voor ogen hebt.

Boek een leuke muzikale workshop

Boek een onvergetelijke muzikale ervaring bij Dununba. Ontdek je ritme tijdens een djembé workshop vol humor waarbij iedereen het naar zijn of haar zin heeft. Plezier staat voorop bij deze leuke muzikale belevenis. Wil je meer weten over de mogelijkheden of ben je benieuwd naar de prijzen? Neem dan contact op met Dununba en vraag een offerte aan. De workshops zijn maatwerk, dus de prijzen verschillen per workshop.

https://dununba.nl/