Wat is het toch dat kamperen zo leuk en bijzonder maakt? Bij Camping Het Vossenhol waai je heerlijk uit met het hele gezin. Deze prachtige natuurcamping op de Veluwe heeft verschillende slaapverblijven zoals een Mongoolse Yurt. Deze traditionele tent is voorzien van alle gemakken, zoals opgemaakte bedden, privé sanitair en een keuken. Er is zelfs stromend water in de tent! Vanuit uw Yurt heb je dankzij het grote ronde dakraam een prachtig uitzicht. Zo geniet je ’s nachts van een prachtige sterrenhemel, gewoon vanuit je bed. De yurts zijn ingericht voor twee personen, maar wanneer je met meerdere personen op vakantie bent, kun je een originele camping pod bijboeken, een klein charmant hutje voor maximaal 2 personen. Of huur een extra kampeerplaats voor je eigen tent. Er is dus genoeg te doen in de prachtige omgeving van de camping.

Geniet van de nieuwste trend op kampeergebied: glamping op de natuurcamping op de Veluwe

Altijd al heerlijk willen genieten van de prachtige omgeving van de Veluwe, maar houd je niet zo van kamperen? Dan is de glamping perfect voor jou. Dit is een trend op het gebied van kamperen. Op natuurcamping Het Vossenhol kun je nu genieten van deze luxe, midden op de Veluwe. Je verblijft in een gezellige lotustent, die van alle gemakken is voorzien. Alles is aanwezig, zodat je niet meer je tent hoeft op te zetten of luchtbedden hoeft op te blazen. De tenten zijn voorzien van een 2-persoonsbed, een koelkast een kledingkastje en een eettafel. Gaan er meer mensen mee? Dan huur je er toch gewoon een slaaptent bij?

Ervaar het échte campinggevoel op deze mooie natuurcamping op de Veluwe!

Er zijn verschillende redenen waarom jij op zoek bent naar een prachtige natuurcamping op de Veluwe. Wil je met je kinderen de mooie natuur van Nederland in, maar moeten zij ook wel zichzelf kunnen vermaken? Kom je vakantie vieren op Camping Het Vossenhol! Op een van de mooiste plekjes van Ermelo vervelen de kinderen zich geen moment. De natuurcamping ligt rustig midden in de bossen van de Veluwe, maar wanneer je op zoek bent naar meer vertier, dan is het gezellige centrum van Ermelo altijd dichtbij. Maar ook op de camping zelf is genoeg te beleven. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke bier-, wijn- of whiskyproeverij en Voor de kinderen worden er veel leuke activiteiten georganiseerd.

Comments are closed.