Neophema werkgroep
Image default
Woningen

Opvallen met uw interieur? Dan zoekt u de Knoll Saarinen tafel

Op een positieve manier opvallen is altijd leuk. Hoe u dat goed kunt doen? Met een Saarinen tafel bijvoorbeeld. Of u nu op zoek bent naar een interieur voor uw bedrijfspand of woning, doordat design centraal staat in de winkel van Pot Interieur is er zowel voor de zakelijke als particuliere klant meer dan genoeg keuze. Kies bijvoorbeeld voor een Vitra Eames Lounge Chair of Knoll Saarinen tafel. Voor beide modellen kiest u zelf uit verschillende uitvoeringen en bent u ervan verzekerd dat er ook voor uw woon- of kantoorruimte en passend ontwerp is. U bent daarnaast ook nog eens verzekerd van de laagste prijsgarantie én het assortiment is direct uit voorraad leverbaar. Benieuwd naar het volledige assortiment? Ga dan eens langs en ontdek de ruime winkelvloer van 15.000 m².

Neem plaats in de fraaie Vitra Eames Lounge Chair in de woonwinkel van 15.000 m²

Wilt u interieuradvies van Pot Interieur ontvangen? Dan weet u zeker dat u voor stijlvol advies gaat. Wanneer u een van de meubelstukken, zoals een

Vitra Eames Lounge Chair, wilt kopen, doet u er goed aan om het exemplaar eerst zelf uit te proberen. Uiteraard wilt u een relaxfauteuil in het echt uittesten, voordat u deze besluit te kopen. Ieder model heeft immers zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Bezoek daarom de inspirerende woonwinkel van maar liefst 15.000 m². Hier treft u tal van design klassiekers, waaronder de Vitra Eames Lounge Chair en Knoll Saarinen tafel. In de showroom staat beleving centraal, uw voorstellingvermogen wordt geprikkeld en u geniet van de verschillende belevingswerelden die gepresenteerd worden. Neem een kijkje in de grootste Cassina-studio van de Benelux en ontdek talrijke studio’s van premium merken zoals Minotti, Jori, Rolf Benz en Leolux. De inspirerende showroom biedt alle mogelijkheden om voor iedere woonwens een passende oplossing te vinden.

Vul uw interieur aan met eyecatchers, zoals een Vitra Eames Lounge Chair

Een eyecatcher in huis halen? Dan bent u zeker op zoek naar de meubelstukken van Pot Interieur. Ga bijvoorbeeld voor een musthave in de eethoek of vul uw loungegedeelte in de woonkamer aan met een relaxfauteuil. Goede voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld een Vitra Eames Lounge Chair, verkrijgbaar in een standaard en XL-variant. Of u vult uw eethoek aan met een fraaie Knoll Saarinen tafel: een echte design klassieker dat gemakkelijk in onderhoud is. Beide modellen vindt u terug in de showroom van 15.000 m². En met meer dan 400 premium merken onder één dak bent u ervan verzekerd dat u uw gehele interieur hier samenstelt.

Gerelateerde artikelen

Appartement huren in Arnhem? Kies uit een uitgebreid aanbod

Aangenaam comfortabel dankzij parket met vloerverwarming

Italiaanse stijlvolle vloertegels koopt u bij een expert uit Rotterdam